Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Mi teramo modu, a ona se vraća!

Mi teramo modu, a ona se vraća!

Danas je prejednostavno obući se, i biti “in“. Dovoljno je kupiti nešto iz poslednje kolekcije svima pristupačnih brendova, i biti obučen po najnovijem trendu. Poznati nam diktiraju stilove, sve prisutniji modni blogovi nam to serviraju na najbrži mogući način, a mi se nesvesno stapamo sa izlozima, postajemo neprimetni, postajemo isti.

Kada ulice preplave bež i druge zemljane nijanse, odjednom ne možemo da se zamislimo u nekoj kombinaciji napadnije boje, smatramo da drugima time bodemo oči. Kada kasnije poznati dizajneri uzviknu color blocking, mi se osećamo bezlično u stvarima koje smo obožavali  prethodne sezone.

Bodu oči i baš ih briga. Bodu ih zajedno. Mi teramo modu, a ona se vraća!

Bodu oči, i baš ih briga. Bodu ih zajedno.

Desilo se da ste u ostavi, na tavanu, u kući vaših roditelja pronašli kofer pun odeće. Isprobali ste te stvari, osećali se smešno i nepažljivo ih vratili tamo gde ste ih pronašli. Sledeće sezone ste čitali o vintage odeći. Sledeći dan ste pošli u pohod na kofer. Smejali ste se ženama koje nose čarape i sandale. Ove sezone vam to ni malo nije smešno.

Odbačeno blago. Mi teramo modu, a ona se vraća!

Odbačeno blago.

Ne kritikujem.

Svi mi tražimo inspiraciju u svetu oko nas. Beskrajan broj proizvoda koje nam mediji plasiraju ne može biti zanemaren. Ali zar vam nisu dojadile ulice kojima hodaju hiljade i hiljade bob frizura? Pa se vremenom sa tih frizura pramen po pramen dorezuje, da bi pola godine kasnije te kose naprosto izrasle i svojom vatrenom crvenom bojom obasjale grad.

Samo vas podsećam.

Sigurno ovo već znate. Samo je potrebno da vas neko podseti.  Budite hrabri! Preteknite najnoviju kolekciju! Preteknite armiju istih! To naravno ne znači da idete kontra, silom. Nosite ono u čemu ste vi – vi! Pa bilo to u trendu prošle, pretprošle sezone, bitno je da se u tome osećate dobro. Moda se spiralnim putem vraća. Nečim novim se dopuni nešto staro. Modni kreatori imaju zadatak da iznova budu drugačiji, njima je sve dozvoljeno. Zašto ne bi bilo i vama?


Mina Smiljanić juri za životom koji nju ne uspeva da stigne. Preambiciozni kolekcionar iskustava i uspomena. Piše brodski dnevnik da bi sprečila zaborav. Plaši se dokolice, beži od monotonije, kipi iz kalupa. Uvek svuda. Veruje da može sve i da sve zavisi od nje. Smatra da je previše jednostavna i previše komplikovana za jednu ženu. Akcijaš. Skitnica. Fu.

Editors choice