Naslovnu stranu avgustovskog broja magazina“Elle US”, kao i editorijal pod nazivom “Lust in Translation” krase atraktivne kolege Mila Kunis (Mila Kunis) i Džastin Timberlejk (Justin Timberlake). Glavni glumci romantične komedije “Friends with Benefits”, koja uskoro stiže i u naše bioskope, još jednom su zagolicali maštu svima onima koji i dalje nagađaju da li su ili nisu u emotivnoj vezi i van bioskopskog platna. Razmenjivali su nežnosti u komadima iz poslednjih kolekcija dizajnera: Viktor & Rolf, Lanvin, Prada i mnogih drugih, a koje je za tu priliku odabrao Džo Zi (Joe Zee). Fotografije potpisuje fotograf Karter Smit (Carter Smith).

Slika 110 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 210 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 310 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 49 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 58 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 67 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 75 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 84 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 94 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011. Slika 104 Mila Kunis i Justin Timberlake za “Elle US” avgust 2011.

Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. “J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…”

Comments