Da li ste nekada osetili da ste pogrešno shvaćeni? Izgubljeni u prostoru i vremenu, potpuno ste se otuđili od ljudi u svom orkuženju. Možda ste u prethodnom periodu počeli da radite od kuće i ne želite nikada više da se vratite u kancelariju. Svesni da ste deo “Petar Pan” generacije, kako se milenijalci drugačije nazivaju, još uvek niste uspeli ljudima u svom okruženju da objasnite da niste generacija koja stalno nešto čeka i odlaže, već imate svoje ideje i stavove koji se ne poklapaju sa idejama vaših roditelja, ali ipak želite sve po svom.

Stariji tvrde da milenijalci imaju iskrivljene stavove o životu samo zato što ne žele da žive po njihovim pravilima. Ne vodite se onom čuvenom idejom da se posle škole upisuje fakultet, posle fakulteta ženi i sledeća stavka su deca. Imate svoje planove i budite sigurni da je 2023. godina vaša!

Evo najboljih milenijalskih trendova koje ćemo videti 2023.

Infladating

Konačno ste odbacili ideju da morate da ručate u luksuznom restoranu i upoznali dobru stranu restorana koji se nalaze u blizini vaše zgrade. Upoznajete nove ljude i provodite vreme sa njima. Izbrisali ste iz glave onu ideju da morate da provodite više vremena sami sa sobom jer vas niko ne razume. Naredna godina će biti sjajna godina za vas jer ćete pronaći ljude slične sebi koji će vas razumeti i podržati u svemu.

Pobeda milenijuma – mokra kosa!

Sećate li se kada se sklanjanje kose na stranu smatralo čudnim? U pobedi milenijuma kosa se konačno pomera na stranu. Dizajneri poput Vivijen Vestvud, Bibu Mohapatre, Toma Forda i Tomija Hilfigera predstavili su nove dimenzije ovih frizura na pistama za proleće 2023.

Pročitajte i ovo: Izašli ste iz toksične veze – i šta sad?

Kućni ljubimci

Da li ste nekada razmišljali o kućnom ljubimcu? U narednoj godini slobodno možete sebi da priuštite jednog! Biće vam krajnje zanimljivo da imate jednu slatku obavezu, ali i beskrajnu ljubav. Zbog obaveza koje ste ranije imali niste mogli da brinete o njemu, ali sada kad radite od kuće, ne postoji razlog da ne uživate u jednom takvom zadovoljstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Afonso (@audreyafs)

Traženje posla

Često kruže priče da su milenijalci oni koji izbegavaju svoje obaveze, ne prihvataju to da su već odrasli i da je vreme da naprave određene promene u svom životu. S druge strane, milenijalci tvrde da su poput neshvaćenih umetnika koji su mesecima radili na jednoj slici i kada je došao trenutak da se ta slika proda, neko je odlučio da joj u potpunosti snizi cenu. Da li je ovo ona baskuzna generacija na čijim su leđima sve manje lepe stvari? Stalna borba za boljim poslom, boljom platom i poštovanjem; kvalitetnim ljudima koji znaju šta žele i nikada im neće prebaciti zato što su odlučili da drže do sebe i rade po svojim pravilima.

Milenijalci imaju samopouzdanje, svesni su sebe i svojih kvaliteta i rade po svojim principima. Imaju svoj cilj i put, svoje ideje i maštanja koji se, kao što smo već rekli, razlikuju od ostalih. I u tome ne postoji ništa loše! Od milenijalaca, između ostalog, može da se nauči sve o samopouzdanju, samopoštovanju i hrabrosti! I dok drugi smatraju da odlažete obaveze, vi samo želite da imate razlog da danas ustanete iz kreveta i pokažete sve svoje znanje i veštine!

Pročitajte i ovo: Neograničen probni period pre veze koji niko nije tražio

Naslovna fotografija: instagram.com/audreyafs

Dragana Stojanović

Comments