Miley Cyrus i Pharrell su objavili novu pesmu. Dan nakon što je prvi put najavila singl na društvenim mrežama, pop zvezda je potvrdila kada tačno „Doctor (Work It Out)” treba da se pojavi na muzičkom tržištu, počastivši fanove isečkom pesme na društvenim mrežama. A sada pesmu možemo da čujemo u celosti!

Poslušajte je:

Miley Cyrus i Pharrell – šta znamo o novoj pesmi

U snimku od 20 sekundi koji je podelila na svom Instagram profilu, Miley nosi svoju novu frizuru i crno-srebrnu haljinu sa svetlucavim resama. Kamera je hvata kako radosno pleše iz različitih uglova dok peva uz neke od stihova pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Prema Rolling Stone magazinu, pesma Doctor je bila u izradi još pre njenog albuma Bangerz iz 2013. godine, sa kojeg je verovatno uklonjena. Pharrell je takođe delimično puštao plesnu numeru u prošlosti, kao deo predstavljanja Louis Vuitton kolekcije za jesen/zimu 2024. u Parizu, u januaru.

Miley je nedavno osvojila svoju prvu Grammy nagradu za najbolji pop solo nastup i pesmu godine, za hit Flowers. Singl je bio na vrhu Billboard Hot 100 liste osam nedelja tokom 2023.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus)

Doctor će biti prvo solo izdanje Miley Cyrus od njenog singla Used to Be Young iz 2023. godine, koji je dostigao 8. mesto na Hot 100 listi. U oktobru je udružila snage sa svojom kumom Dolly Parton, kako bi zajedno otpevale novu verziju njenog hita Wrecking Ball iz 2013.

Pročitajte i ovo: Koja Rihannina pesma pristaje vašem horoskopskom znaku?

Naslovna fotografija: instagram.com/mileycyrus

Božica Luković

Comments