Obožavatelje izuzetno popularne Netflixove serije Stranger Things očekuje prava SF poslastica u kojoj će igrati Millie Bobby Brown, poznatija kao Eleven. Dok željno iščekujemo poslednju, petu sezonu ove serije, imaćemo priliku da omiljenu tinejdž junakinju gledamo u sasvim drugoj ulozi.

Koji je to novi projekat u pitanju? Da vas dodatno zainteresujemo, reći ćemo da režiju potpisuju braća Russo – isti oni koji su snimali Avengers: Endgame and Avengers: Infinity War. To znači samo jedno – da je kvalitetna SF priča zagarantovana. Naziv filma je The Electric Statea Millie tumači osamnaestogodišnjakinju koju prati preslatki, ali misteriozni robot, dok ona pokušava da pronađe svog brata.

Film je nastao po ilustrovanoj knjizi Simona Stålenhaga. Ovaj umetnik je autor još jednog dela koje je ekranizovano i koje možete odgledati na Amazon Prime striming servisu, u pitanju je serija Tales from the Loop.

Pročitajte i ovo: Naš novi omiljeni fashion par su definitivno Natalia Dyer i Charlie Heaton

Russo braća su imala u planu saradnju sa Millie Bobby Brown još 2020. godine kada je pregovarano da se ovaj SF film snimi za Universal Studios. No, kako nisu napravljeni nikakvi konačni dogovori, u priču se ubacio Netflix i brže-bolje kupio prava za snimanje. Nije uopšte čudno što Netflix na određeni način želi da prisvoji Millie, s obzirom na to da je poslednja sezona Stranger Things jedna od najgledanijih serija na njihovoj platformi.

Informacije u vezi sa ovim filmom se ne završavaju ovde. Šuška se da će se glumačkoj ekipi pridružiti i Chris Pratt – koji, takođe, ima iskustva sa naučnom fantastikom, a tu pre svega mislimo na film Guardians of the Galaxy.

Mi već imamo visoka očekivanja, naročito zbog činjenice da je u The Electric State uloženo preko 200 miliona dolara, tako da smo gotovo sigurni da nećemo biti razočarani.

Moramo da napomenemo da će nam biti posebno neobično da Millie gledamo u drugoj ulozi, a da to nije voljena Eleven, iako smo već imali prilike da je primetimo i u drugim ostvarenjima. Iako ima tek osamnaest godina, već je izuzetno uspešna i, kako stvari stoje, ne planira da prestane sa glumom i osvajanjem srca gledalaca. Bez sumnje je jedna od najtalentovanijih glumica svoje generacije. U prilog tome govori činjenica da ju je Time uvrstio u top 100 najuticajnijih ljudi na svetu.

Millie pored Stranger Things ima još jedan film u Netflixovoj produkciji, a to je Enola Holmes – misterija u kojoj tumači sestru Sherlocka Holmesa. Uskoro će izaći i nastavak ovog filma – Enola Holmes 2a naredne godine na Netflix stiže i epska fantastika – Damsel u kojoj Millie igra glavnu ulogu. Kao što se može primetiti, Eleven ima pune ruke posla i ne prestaje da nas oduševljava izborom uloga i neverovatnom glumom.

Pročitajte i ovo: Odgledali smo drugi deo nove sezone “Stranger Things” i evo šta možemo da vam otkrijemo (ali ne previše)

Ono što je sigurno jeste da od ove mlade glumice možemo toliko toga očekivati i jedva čekamo da vidimo kako će se razvijati njena karijera, jer joj nesumnjivo sledi pregršt dobrih uloga, a i velikih nagrada. Za sada, sa nestrpljenjem očekujemo film The Electric State.

Naslovna fotorafija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments