Primetili ste da je Hailey Bieber vrlo uticajna na društevnim mrežama. Videi na njenom TikToku broje milionske preglede, a ona se trudi da svakodnevno sa svojim pratiocima deli beauty savete i male tajne koje, kao veliki majstor, osmišlja.

Na njenim društvenim mrežama nikada nećete videti da se šminkom transformiše i menja lični opis, već se trudi da zadrži svoj prirodni izgled i samo naglasi crte lica. Uglavnom koristi proizvode koji su svima dostupni, pa deljenjem svoje rutine za samo nekoliko minuta rasproda tonik za lice, bb kremu i sve druge proizvode koje koristi. Nemoguće je zaboraviti i da je Zarina haljina, koja je bila sinonim za njeno ime, izlazila na sajtu u nekoliko navrata i da je bilo nemoguće doći do nje. To dokazuje da ona ne samo da dobro proda proizvode (iako često ističe da joj to nije namera i da to nisu plaćene saradnje, već njene tople preporuke), već i da njene preporuke imaju težinu i da joj pratioci veruju.

Kao i mnogo puta dosad, Hailey nas često inspiriše i pozitivno iznenađuje – od inspiracija za manikir, nanošenja maskare ili beauty trika za ujednačen ten do savršenih frizura, inovativnih autfita, predloga kako da samo jedan komad garderobe izgleda potpuno drugačije uz farmerke, suknju ili sako, a sada je pokrenula trend koji će po svemu sudeći biti ovogodišnji must-have.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Mini-bob by Hailey Bieber je frizura godine

Od nje smo već naučili da klasiku podiže na viši nivo, a ovog puta je za sebe odabrala mini-bob. Već smo je viđali u ovakvim i sličnim izdanjima, uglavnom propraćenim nešto svetlijim i senzualnijim tonovima krajeva kose, ali ovog puta, Hailey donosi potpuno novi pogled na mini-bob frizuru koja je po komentarima ispod njenih fotografija već osvojila pratioce. Nakon samo nekoliko sati, na društvenim mrežama počelo je masovno deljenje fotografija sa istom frizurom, a u opisu je pisalo da je upravo Hailey Bieber inspiracija.

Pročitajte i ovo: Hailey Bieber se ofarbala u smeđe, a mi vam donosimo najbolje celebrity inspiracije za prelazak u brinete

Kad je pravi trenutak za mini-bob?

Žene se često kolebaju i nisu sigurne da li je zaista vreme da kosu koju godinama puštaju i neguju mogu tek tako drastično da skrate, jer duga kosa je sinonim za ženstvenost i nežnost. Ipak, svaka žena makar jednom dođe u iskušenje da skrati svoju kosu i time pokaže da je odvažna, sofisticirana i spremna za promenu. Još kad ih u tome podrži Hailey, onda definitivno ne postoji razlog da ne promene nešto u svom imidžu.

Međutim, ako bismo morali da vam odgovorimo kad je pravi trenutak za mini-bob, bez premišljanja bismo rekli – odmah! Ovo je trend koji je počeo pre nekoliko dana i već je osvojio žene širom sveta, pa zato, ne čekajte previše, već koliko danas zakažite svoj termin kod frizera, a on će vam potvrditi koliko je ova frizura plentarno popularna.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)

Prednosti mini-bob frizure

Ako još uvek niste sigurni da li je trenutak za mini-bob, izdvojićemo prednosti ove frizure i nakon toga ćete shvatiti koliko sve može da bude lakše!

  • Neće vam biti potrebno previše preparata za kosu
  • Kosa će vam celom dužinom biti zdrava
  • Neće biti potrebe da je peglate i uvijate figarom, jer će imati dovoljno volumena i biće stilizovana
  • Biće vam potrebno ulje za krajeve, šampon bez parabena i maska

Pročitajte i ovo: Evo zašto će bakarna boja kose biti trendi u 2023.

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Dragana Stojanović

Comments