Najnovija kolekcija modne kuće Prada najavila nam je veliki povratak mini suknji. Naravno, ovaj trend se veoma brzo proširio na komercijalnu modnu scenu i zahvatio street style, bez obzira na to što smo ušli u jesenju sezonu i u planu imali nošenje komfornih i praktičnih pantalona. Ali, kada je u pitanju biranje između seksi i komfornog, mi se često odlučimo za prvo navedeno – i zato vam u nastavku teksta predstavljamo osam načina na koje ove jeseni možete nositi mini suknju. Ne brinite se, postoje opcije u kojima će vam biti toplo, a uz to ćete izgledati i neodoljivo stajliš!

Mini suknja u okviru all black autfita

Mini suknja u all black autfitu – može li nešto da bude više seksi od toga? Teško da može. Ove jeseni, u trendu će biti monohromni autfiti, bilo kompletno crni ili celokupno u tonu neke druge boje – a mini suknja je odevni komad koji ne smete da zaobiđte. Crna mini suknja i crna rolka su match made in fashion heaven, a možete ih upotpuniti kratkom, crnom puffer jaknom i atraktivnim modnim detaljima. Ovaj autfit možete nositi uz crne ili unihopke u boji kože i crne čizmice.

Kožna mini suknja u edgy looku

Još jedan tip mini suknje koja će ove jeseni biti popularna je i kožna mini suknja, a ona je namenjena svim samouverenim devojkama koje vole da budu u centru pažnje. Crna kožna suknja će svaki vaš autfit učiniti atraktivnijim i efektnijim, a predlažemo vam da je nosite i uz kožnu jaknu, mantil ili blejzer. Možete kombinovati i dve boje kože ili kože u različtim teksturama, za dodatni efekat.

Mini suknja i matching sako

U okviru najnovije revije na Pariskoj nedelji mode, Chanel nam je uz Pradu prikazao neobične mini suknje, a francuske modne blogerke su uočile da baš ovi odevni predmeti predstavljaju trend koji će zavladati. Chanelova mini suknja sa raznobojnim prugama uklopljena je uz matching sako, a ovaj komplet je idelan za office party autfit. Iako ga na pisti možemo videti uz sandale, predlažemo vam da ga u toku hladnijih dana nosite uz čizmice sa potpeticama i mantil.

Comments