Poslednji, šesti po redu, album “The Cookbook” reperke Misi Eliot (Missy Elliott) izdat je 2005. godine, nakon kojeg ljubitelji njene muzike s nestrpljenjem očekuju novo ostvarenje pod naslovom “Block Party” najavljeno za 2012. godinu. Pevačica je rad na ovom projektu počela pre četiri godine, dok je u međuvremenu sarađivala sa muzičarima kao što su Kejti Peri (Katy Perry) i Džej Kol (J. Cole).

Pevačicin dugogodišnji prijatelj i kolega Timbalend, 24. avgusta objavio je tvit prema kojem bi Misi Eliot dve nove pesme sa albuma “Bloc Party”, “9th Inning” i “Triple Threat”, trebalo da objavi već prvog septembra.

1141309 Missy Elliott 617x409 Missy Elliott: Dva singla u najavi

“oh snapp yall my sista @MissyElliott is droppin her singles#9thinning and #triplethreat labor day weekend. watch it world we backk!!!”


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Comments