Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

Vest koja ovih dana kruži internetom je potvrđena kao tačna. Čester Benington (Chester Bennington) je novi pevač benda Stone Temple Pilots. Bar za sada. Ne paničite, to ne znači da on napušta Linkin Park, već je samo dobio ponudu od benda koji kaže da obožava od 13. godine i nije mogao da je odbije. Linkin Park i rad sa njima su mu i dalje na prvom mestu, tako da svi LP fanovi mogu da odahnu. STP fanovi, sa druge strane, podeljenih su mišljenja – dok neki kukaju za starim pevačem Skotom Vejlandom (Scott Weiland), drugima se sviđa ova “sveža krv” u bendu, a treći nisu ovo očekivali, pa su još uvek neopredeljeni.

Kako vama zvuči spoj Čestera i ovih prekaljenih rokera?

slika vili mun Mjooz: Linkin Park ili Stone Temple Pilots?

Bolje ikad nego nikad, vadim fleke što sam propustila da vam predstavim Vilija

Album Vili Muna (Willy Moon) “Here’s Willy Moon” je izašao u aprilu, ali je meni nekako promakao. Što je šteta. Tako da evo sada ispravljam grešku i predstavljam vam ovog fenomenalnog mladića sa Novog Zelanda.

Đuska kao da je iz šezdesetih, izgleda kao džentlmeni iz crno-belih filmova, a kako peva – prosudite sami. Na njegovom debi albumu ima svega: i popa, i rock’n’roll-a, malo i repa, zavisi od pesme do pesme, ali se sve na kraju nekako uklapa. “Yeah, Yeah, you’ll be dancing!”

Blast from the past:

Eminem kako ga većina nas pamti. “When I’m Gone” se našla na kompilaciji hitova “Curtain Call” iz 2005. godine. Mnogi su mislili da je ovo izdanje poslednje što se tiče Eminema, a kasnije je i on priznao da je tako mislio. Na radost njegove publike, ovaj album je predstavljao samo pauzu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice