Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Vest koja ovih dana kruži internetom je potvrđena kao tačna. Čester Benington (Chester Bennington) je novi pevač benda Stone Temple Pilots. Bar za sada. Ne paničite, to ne znači da on napušta Linkin Park, već je samo dobio ponudu od benda koji kaže da obožava od 13. godine i nije mogao da je odbije. Linkin Park i rad sa njima su mu i dalje na prvom mestu, tako da svi LP fanovi mogu da odahnu. STP fanovi, sa druge strane, podeljenih su mišljenja – dok neki kukaju za starim pevačem Skotom Vejlandom (Scott Weiland), drugima se sviđa ova “sveža krv” u bendu, a treći nisu ovo očekivali, pa su još uvek neopredeljeni.

Kako vama zvuči spoj Čestera i ovih prekaljenih rokera?

slika vili mun Mjooz: Linkin Park ili Stone Temple Pilots?

Bolje ikad nego nikad, vadim fleke što sam propustila da vam predstavim Vilija

Album Vili Muna (Willy Moon) “Here’s Willy Moon” je izašao u aprilu, ali je meni nekako promakao. Što je šteta. Tako da evo sada ispravljam grešku i predstavljam vam ovog fenomenalnog mladića sa Novog Zelanda.

Đuska kao da je iz šezdesetih, izgleda kao džentlmeni iz crno-belih filmova, a kako peva – prosudite sami. Na njegovom debi albumu ima svega: i popa, i rock’n’roll-a, malo i repa, zavisi od pesme do pesme, ali se sve na kraju nekako uklapa. “Yeah, Yeah, you’ll be dancing!”

Blast from the past:

Eminem kako ga većina nas pamti. “When I’m Gone” se našla na kompilaciji hitova “Curtain Call” iz 2005. godine. Mnogi su mislili da je ovo izdanje poslednje što se tiče Eminema, a kasnije je i on priznao da je tako mislio. Na radost njegove publike, ovaj album je predstavljao samo pauzu.


Milica Radović je uvek u manjku sa vremenom, novcem i strpljenjem. Voli da sa prijateljima sedne na po čašicu razgovora, da zaigra i da se smeje. Nema vremena za gubljenje, ni živaca za kukavice. Baby face, višak energije i manjak kilograma koristi kao prednosti, a vama poručuje: “Boj se ovna, boj se govna. Kad ćeš živeti?”

Editors choice