Mlad Mesec u Ribama pojavljuje se 10. marta u 10 sati, donoseći energiju koja stimuliše kolektivno nesvesno, jer horoskopski znak Riba označava kraj, razrešenje i evoluciju ljudskog duha i životnog ciklusa. Energija Riba je povezana sa duhovnošću, kreativnošću, vezama srodnih duša, misticizmom i isceljenjem i ovaj period treba da iskoristimo da razmislimo o onome što smo izgradili i iskusili tokom prethodne godine.

Šta mlad Mesec u Ribama donosi svakom znaku

Ovan

Martovski mlad Mesec u Ribama pomaže vam da se opustite i napunite baterije – pripremite se za dubok san i zanimljive snove, koje bi bilo dobro da zabeležite. Takođe, dobar je trenutak da na javi maštate o tome kako želite da vam izgleda život u narednih godinu dana – jedan ciklus se završava sa Ribama i astrološka nova godina počinje sa vašim znakom. Vreme je za manifestaciju!

Bik

Mlad Mesec u Ribama donosi energiju vašem društvenom životu i inspiriše vas da ostvarite svoje ciljeve. Druženje može biti uzbudljivo, prilike za romansu se mogu pojaviti – energija se pokreće i vi se budite i oživljavate. Napravite tablu vizije, odredite svoje prioritete i počnite da stvarate i ostvarujete!

Blizanci

Mlad Mesec se smeši vašem profesionalnom životu i podstiče vas da počnete da se uzižete. Očekuju vas nova putovanja u karijeri i mogli biste da zakoračite u polje uspeha, moći i priznanja. Ako niste zadovoljni svojim napretkom u ovom trenutku, možda treba da podesite pravac kojim se krećete ili potražite bolji posao.

Rak

Proširite svoj um i svoje vidike! Martovski mlad Mesec u Ribama daje vam priliku da krenete u nove avanture koje vas inspirišu, a zatim da to znanje podelite sa drugima. Mogli biste da budete privučeni akademskim putevima, medijskim ili izdavačkim poduhvatima, ili proširiti svoju perspekitvu na duhovan način. Razmišljajte van okvira!

Lav

Razmislite o svojim vezama! Možda postanete posebno fokusirani na pregovore o novom načinu udruživanja na poslu, ili zajedništva u ljubavi. Ako postoji neka neravnoteža, imaćete priliku da izrazite svoje potrebe i ispunite ih. Ova lunacija bi takođe mogla izazvati pozitivnu promenu u oblasti finansija – to može biti u obliku bonusa, autorskog honorara ili paketa beneficija.

Devica

Mogli biste da pronađete srodnu dušu, Device! Mlad Mesec u Ribama vas podstiče da se ujednite sa nekim ko je vaše ogledalo – u ljubavi ili na poslu. Ako ste slobodni, možete imati priliku da upoznate nekog posebnog, sa potencijalom za dugoročnu vezu. Ako ste već u posvećenoj vezi, možete biti podstaknuti da podignete vezu na viši nivo.

389A6981 1 Šta mlad Mesec u Ribama donosi svakom horoskopskom znaku

Jakna i torba: Fashion & Friends, Košulja i farmerke: Hugo, Rolka: P…Fashion, Kapa: Lindex, Patike: Deichmann

Pročitajte i ovo: Kako da postignete veće blagostanje – prema svom horoskopskom znaku

Vaga

Martovski mlad Mesec ukazuje na to kako da se nosite sa svojom dnevnom rutinom, kao i kako da uravnotežite produktivnost sa svim drugim obavezama koje imate. Možda ćete dobiti više zadataka na poslu, ili uopšte u životu i vreme je da procenite balans između posla i privatnog života, kako ne biste sagoreli. Kad se uravnotežite, imaćete više vremena za sebe.

Škorpija

Ljubav je u vazduhu i mlad Mesec u Ribama ispunjava vaš život zabavom, strašću i romantikom. Ovo je najvažnija lunacija u godini za one koji su sami, zato iskoristite ovu priliku da se više družite i izađete na nekoliko sastanaka – neko zaista poseban bi mogao zapaliti varnicu emocija i strasti. Ako ste već u vezi, moći ćete da osvežite ljubavni život i uživate u zabavnim i romantičnim trenucima.

Strelac

Martovski mlad Mesec obasjava polje vašeg doma i porodice, što je u suprotnosti sa vašim avanturističkim i istraživačkim mentalitetom. Imate priliku da napravite promenu, bilo da se radi o renoviranju ili preuređenju doma novim razmeštajem. Osećate se smireno i radosno – uživajte u jednostavnim trenucima.

Jarac

Vreme je da se vaš glas čuje – mlad Mesec u Ribama pojačava vašu spremnost da artikulišete i iznesete svoje ideje. To može biti početak uzbudljivog projekta pisanja, držanja predavanja, reklamiranja, brendiranja… Sa aktivnijom intelektualnom stranom, mogli biste naučiti mnoge nove koncepte koji će vam pomoći da se slobodnije krećete u istraživanju novih pravaca.

Vodolija

Mlad Mesec bi mogao da pokrene finansijsko blagostanje u obliku uzbudljive ponude za posao, povišice, unosnog klijenta ili značajnog honorara. Ali nemojte čekati da se to desi, već krenite u susret događajima i aktivno radite na prepoznavanju i iskorišćavanju prilika koje će se ukazati.

Ribe

Za vas je ovo najvažniji mlad Mesec u godini – zakoračite u svoju moć i definišite šta je ono što želite da manifestujete. Iskoristite sedmicu nakon ove lunacije da iscrtate novi put i koristite svesnu nameru u rečima i delima. I gledajte kako vam se vrata otvaraju gde god da krenete.

Pročitajte i ovo: Horoskopski znaci koji će ovog proleća doživeti očaravajuću romansu

Naslovna fotografija: WANNABE Media

Brankica Milošević

Comments