Moda za trudnice:

četiri ključna odevna komada za

svaku priliku

Buduće mame, ovo je za vas. Sigurni smo da i u toku devet meseci trudnoće kada se vaše telo konstantno menja želite da ostanete verne sebi, osećate se komforno, izgledate dobro i u trendu – a ne samo da na sebe navučete prvu široku stvar radi udobnosti. LIDL je mislio i na vas, i zato vam ovom prilikom predstavljamo četiti odevna komada iz Esmara kolekcije namenjene upravo trudnicama – a u pitanju su mala crna haljina, haljina sa dezenom, jakna za hladnije vreme i kardigan. Ove artikle odlikuje pouzdani nemački Hohenstein kvalitet, koji garantuje postojanost, otpornost, bezbednost materijala i tačnost veličina, a cena im je takođe pristupačna. Uz svest da je u trudnoći veoma važno da odeća bude izuzetno kvalitetna i organskog porekla, LIDL nudi i dizajnerski atraktivna rešenja koja možete uklopiti u moderne stajlinge. Evo koji su to odevni komadi i na koji način da ih uklopite.

Cvetna haljina

U trudnoći želimo da i dalje izgledamo ženstveno, a dezenirana cvetna haljina u roze tonovima klasični je odevni komad u kom će se svaka od nas osećati nežno. Ova haljina prati vašu liniju tela, ali veoma je komforna – i pokazuje da u trudnoći ne morate nositi samo široke odevne komade. Uklopite je uz kaput ili mantil, i spremne ste za popodnevni izlazak!

3 1 e1601472256412 Moda za trudnice: četiri ključna odevna komada za svaku priliku

Mala crna haljina

Kažu da svaka žena u ormaru treba da ima barem jednu malu crnu haljinu, i u pravu su. Varijantu male crne haljine možete nositi i u trudnoći, a naročito ako je sečena ispod grudi odakle se blago širi – pa samim tim daje prostora vašem rastućem stomaku. Ovu haljinu uklopite uz oversize džemper i plitke čizme, čime ćete postići pravi urbani izgled jedne buduće mame.

6 1 e1601472285381 Moda za trudnice: četiri ključna odevna komada za svaku priliku

Kardigan

Hladni dani su pred nama, a savršen komad koji možete nositi preko majice i uz pantalone je kardigan na preklop, sa trakom koju možete vezati oko stuka. Ovaj odevni komad u nežnoj pljavoroze boji veoma je pogodan za trudnice i u potpunosti prekriva vaš stomak, tako da nećete imati brige da li ćete moći da ga zakopčate ili ne. 

1 2 e1601472359828 Moda za trudnice: četiri ključna odevna komada za svaku priliku

Zimska jakna

Ova kratka jakna savršena je za sve dane vaše trudnoće, jer sa obe strane ima šlic koji otkopčavanjem daje dodatnog prostora za vaš rastući stomak. Komforna je, dobro će vas zagrejati u zimskim danima koji su pred nama i lako se uklapa uz druge odevne komade iz vašeg garderobera.

4 1 e1601472394855 Moda za trudnice: četiri ključna odevna komada za svaku priliku

Provedite trudničke dane udobno i sa stilom uz Lidl komade sa nemačkom garancijom kvaliteta!

LIDL LOGO 1 Moda za trudnice: četiri ključna odevna komada za svaku priliku

Produkcija fotografija i videa: WANNABE MEDIA studio

Comments