Bilo da ste isekli starne farmerke i napravili karatak šorc ili kupili nov, i ove sezone to je jedan od nezaobilaznih komada koje morate imati u svom ormaru. Duži, ili kraći, tamniji ili svetliji teksas šorc lako ga možete uklopiti sa obicnom majicom, sarenom kosuljom ili sakoom. Pogledajmo kako su modne blogerke ponele ovaj trendi komad.

Blair Edie sa bloga Atlantic-Pacific, koja važi za blogerku sa najelegantnijim stilom, iscepan teksas šorc obukla je sa običnom crveno-belom majicom i torbom bež boje. U nešto drugačijem izdanju nego sto smo navikli, ona je ponela ovaj komad ali je i dalje ostala verna svom stilu.

Jedna od najpoznatijih blogerka današnjice Kjara, ovog puta se odlučila sa vitange šorc tamnijeg teksasa.

Iz tople Kalifornje dolazi nam Džuls, kojoj je ovo jedan od omiljenih komada. Iscepan teksas šorc ona je obukla sa zelenom cvetnom košuljom.

Koliko je lako kompinovati ovaj komad pokazuje i Fidela Mecheri, blogerka iz Liona. Ona je na ovaj komad obukla čizmice. Smelo i zanimljivo.

Da može da bude i glavni detalj u elegantnoj kombinaciji, pokazala nam je Jovana sa bloga Cipelica-štiklica. Duboki teksas šorc, bela majica i sako, pun pogodak.

3U5A9363 copia 682x1024  Modne blogerke ovog leta nose: Teksas šorts WS3A1596  Modne blogerke ovog leta nose: Teksas šorts sincerely jules  Modne blogerke ovog leta nose: Teksas šorts cipelica stiklica  Modne blogerke ovog leta nose: Teksas šorts

Fadela Mecheri French Fashion Blog Mode Lyon  Modne blogerke ovog leta nose: Teksas šorts

Mirjana Radojević

Comments