Krstarenje carstvom modnih blogova predstavlja pored zadovoljstva i nepresušan izvor korisnih ideja. Ukoliko niste bili u prilici da prelistate najnovije sadržaje omiljenih dnevnika, izdvajamo vam pojedine i uz njih se polako pripremamo za predstojeće, hladnije dane.

Leto za nama na poseban način obeležio je neon trend. Anja Stančić predlaže da odevnu kombinaciju neutralnijih boja, upotpunite aksesoarima jarkih nijansi. Nikako ne zaboravite ni originalan nakit koji možete napraviti uz njenu pomoć.

14 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Anja Stančić & anjasrunway.blogspot.com

Autorka bloga “Love Style Magic”, odlučila se za neprevaziđenu malu crnu haljinu, strukirani sako i udoban par plitkih čizama. Njena deviza je uvek “less is more” ili “manje je više”.

22 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Dubravka Dodig & lovestylemagic.blogspot.com

Da je moguće efektno spojiti zmijski i lepard dezen začinjen nemirnim prugama, dokazala nam je Marina Arnaut. Slobodnije kombinacije su i više nego poželjne a ravne baletanke i udobne helanke, garantuju prijatnu šetnju gradom.

34 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Marina Arnaut & frashionbymarina.blogspot.com

Uske farmerke, dekoltirana bela košulja, džemer i leopard ešarpa uz sjajno odmerenu dozu crvenih aksesoara, preporuka su autorke još jednog divnog bloga, Marije Bokić.

43 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Marija Bokić & marija-fashionblog.blogspot.com

Kako da izgledate zavodljivo i seksi, recept je koji nam otkriva blog Milice Nedeljković. Kratka, svetlucava haljina koja naglašava liniju tela i klasične crne visoke potpetice, dobitna su kombinacija za početak još jednog uzbudljivog vikenda.

53 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Milica Nedeljković & venomafashionfreak.blogspot.com

Obzirom da smo pod uticajem letnjih modnih trendova i jarkih boja, zaboravili na divne pastelne tonove, Vanja Milićević je odlučila da nas podseti na odličnu kombinaciju koju čini siva haljina, nežno roza ešarpa i blejzer sa podvrnutim rukavima.

62 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Vanja Milićević & fashionandstylev.blogspot.com

Kroz divan svet mode vodi vas Branislava Antović uz predlog da sakrijemo dekolte i skroz zakopčamo košulju boje mesa, ogrnemo omiljeni sako i vrtoglavim potpeticama upotpunimo izgled za još jedan savršen dan.

71 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Branislava Antović & divineworld.blogspot.com

Ukoliko se dvoumite kako bi moderna poslovna žena trebala da izgleda, moramo vas obradovati da imamo odgovor. Pružila nam ga je Jovana Radojičić koja je klasičnu belu košulju iskombinovala sa nekoliko nijansi braon, udobnim modelom širokih pantalona i nakitom boje zlata.

8 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Jovana Radojičić & bonjourjr.blogspot.com

Ovako iskombinovan prugasti džemper i šareni šorts su svakako još jedan dokaz da pravila apsolutno ne postoje. Zorana Jovanović predlaže da nosite ono u čemu se najprijatnije osećate kao i da svaku kombinaciju ukrasite dobrim komadom nakita.

9 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Zorana Jovanović & zorannah.com

Cvetovi u kosi, lepršava košulja, široke farmerke i jarko ciklama baletanke, oslikavaju stil Marije Veljković koja u inat jeseni i najavljenom tmurnom vremenu, stranice bloga ispunjava bojama koje jednostavno morate voleti.

10 Modne blogerke predlažu: U susret jeseni

Marija Veljković & mylittlefashionnotebook.blogspot.com

Dočekajte spremne još jedno inspirativno godišnje doba okupano kišnim kapima.


Marina Marry – studentkinja industrijskog inženjerstva i menadžmenta, zaljubljenik u fotografiju, zvuk saksofona i ukus Tiramisu torte. Nepopravljivi sanjar, hedonista i ponosni vlasnik  kreativne džungle Imagine, Create, Enjoy”. Omiljeni citat:“Imagination is more important than knowledge. Knowledge is limited. Imagination encircles the world.”

Comments