Evo jedne stvari koje možda niste očekivali da vam je potrebna – modni horoskop za februar 2023! Da, horoskop vam može pomoći u mnogim aspektima života, ali da li vam je nekada palo na pamet da vam može pomoći i u tome kako da se oblačite?

Vreme je da duboko udahnete sa osećajem olakšanja, jer smo konačno završili sa retrogradnostima koje nas opterećuju još od prošle godine. Kada je u pitanju astrologija, februar će biti nesmetan, dok se pripremamo za velike promene u martu, tako da uživajte dok još možete! Sve dobre vibracije počele su 5. februara, tokom punog meseca u dramatičnom Lavu. Ovo je bila sjajna noć za noćne izlaske, ali i eksperimentisanje ličnim izgledom. Nastavite da budete inovativni kada Merkur uđe u jedinstvenu Vodoliju 11. februara i budite posebno svesni šta kupujete od odeće! Odvojite se od fast fashion koncepta i razmislite o domaćim ili stranim brendovima koje biste želeli da podržite!

Modni horoskop za februar 2023.

Vibracije će postati misteriozne i sanjive kada Sunce uđe u slatke Ribe 18. februara. U znaku nežne vode, stvari će usporiti pred kraj zime. Ovo je vreme za mnogo slojeva, mekih tkanina i nošenja stvari koje čine da se osećate dobro – a ne samo da pratite trendove. Međutim, imamo i još jedan znak koji kontroliše nebo (i našu modu) ove sezone, sa Venerom koja ulazi u strastvenog Ovna 19. februara. Sa planetom lepote i stila u smelom vatrenom znaku, vezani smo za smele palete boja i printove kako bismo ugrejali čak i najhladnije dane. 

5536674 Ovan Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Ovan

U poslednje vreme se osećate prilično privatno, ali Sunce ulazi u vašu zonu samoće 18. februara. Vreme vas je držalo zaglavljenima kod kuće, i u stilskoj nedoumici. Kada Venera uđe u vaš znak 19. februara, iskoristite ovo kao priliku da kreirate novi izgled, samo sačekajte sledeći mesec kako biste ga “debitovali” njim na društvenim mrežama.

Februarska tema za stajling: Mešanje starih favorita i novih trendova da biste pronašli svoj prepoznatljivi izgled.

Bik

Ako izlazite napolje, ne zaboravite da se obučete u slojeve, dok Sunce ulazi u vašu društvenu zonu 18. Dok su vibracije tople, temperatura je hladna, pa ostanite prijatni tokom društvenih događaja. Međutim, neka to bude skromno kada Venera uđe u vašu zonu privatnosti 19. i budite opušteni dok se i dalje izražavate.

Februarska tema za stajling: mešavina šarenog i udobnog sa primesama boja među starim favoritima. Neka vam oblačenje bude jednostavno.

5536674 Bik Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!
5536674 Blizanci Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Blizanci

Pošto vam niko ne stoji na putu, konačno možete da budete šef i da se uhvatite ukoštac sa svojim ciljevima. Ovo je odlično vreme za umrežavanje, poslovna putovanja i pohađanje časova kada Merkur uđe u vašu zonu proširenja 11. Usredsredite se na proširenje horizonta u karijeri kada Sunce uđe u zonu vaše reputacije 18. februara, jer ćete biti u centru pažnje.

Februarska tema za stajling: Workwear (ili utilitarna/radna odeća), ali zamišljena na inovativan način, dok širite svoj orman da biste bili primećeni.

Rak

Prolećni raspust počinje malo ranije za vas, ovog meseca, jer ste više nego spremni da trošite na sebe kada je pun mesec u vašoj zoni vrednosti 5. februara. Razmislite o rezervisanju odmora kada je mlad mesec u vašoj zoni putovanja 19. u mesecu. Izađite iz zone komfora i zabavite se na suncu.

Februarska tema za stajling: Investirajte u odeću za godišnji odmor, koja će učiniti da izgledate i da se osećate sjajno.

5536674 Rak Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!
5536674 Lav Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Lav

Lavovi će ovog meseca imati zaista mnogo samopouzdanja. Počevši od punog meseca u vašem znaku 5. u mesecu, bićete željni izlazaka i zabave – a možda se desi i prvi sastanak sa nekim. Februar će postati još više romantičan kada Sunce 18. uđe u vašu intimnu zonu gde možete da pokažete svoje najbolje stvari sa ljubavnikom.

Februarska tema za stajling: Pokažite malo kože za Dan zaljubljenih dok zagrevate hladnu noć vatrenim izgledom za izlaske.

Devica

Sada kada je prvi retrogradni Merkur van vašeg puta, možete se vratiti fokusiranju na svoje ciljeve kada Merkur uđe u vašu zonu navika 11. februara. Ovo će biti dobar trenutak da se vratite u svoje rutine kako biste poboljšali svoj život. Treba vam malo motivacije? Nađite prijatelja da vam pomogne kada Sunce uđe u vašu zonu partnerstva. Uzajamna odgovornost može biti zabavna – posebno za dejt u vidu treninga/fitnesa.

Februarska tema za stajling: Komadi za trening koji čine da se osećate dobro, ali se takođe mogu koristiti za večernji izlazak u poslednjem trenutku.

5536674 Devica Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!
5536674 Vaga Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Vaga

Stalne ljubavne veze ovog meseca se zagrevaju zahvaljujući snazi Kupidonove strele. Ako ste imali neobaveznog partnera, taj odnos može postati ozbiljan kada Sunce uđe u vašu zonu stabilnosti. Ovo bi mogao biti početak nove veze kada Venera uđe u vašu partnersku zonu 19. u mesecu. Pokušajte da zadržite tog partnera i započnete stalnu vezu pre početka proleća.

Februarska tema za stajling: Pažljivo birajte komade inspirisane Danom zaljubljenih, kako biste pokazali osobi da ste ozbiljni.

Škorpija

Iako ovaj mesec predstavlja “povratak na posao” u smislu dosta je odmaranja, još uvek imate mnogo prilika da ponovo zamislite svoj stil kada Sunce uđe u vašu kreativnu zonu 18. februara. Samo zato što ste se vratili na posao ne znači da vaši stajlinzi treba da budu dosadni. Dok Venera ulazi u vašu zonu navika 19. februara, eksperimentišite sa autfitima za kancelariju. Nove ideje mogu pomoći da budete primećeni na poslu.

Februarska tema za stajling: Pokušajte da vašim poslovnim kombinacijama date kreativni obrt.

5536674 Skorpija Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!
5536674 Strelac Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Strelac

Dok se približavamo kraju zime, imamo još nekoliko prilično hladnih dana. Uprkos vašoj vatrenoj prirodi, razmislite o tome da ostanete kod kuće kada Sunce uđe u vašu kućnu zonu 18. u mesecu. Možda ćete morati da napunite baterije. Bez brige, i dalje ćete imati dovoljno vremena za romantiku kada Venera uđe u vašu zonu zadovoljstva 19. Savršeno za kreativan sastanak kod kuće.

Februarska tema za stajling: Sladak i romantičan stajling kako biste mogli da se ušuškate sa partnerom kod kuće.

Jarac

Februar je najkraći mesec u godini, ali ćete tokom većeg dela biti prilično zauzeti kada sunce uđe u vašu komunikacionu zonu 18. februara. Ovo je idealno vreme za obavljanje zadataka, skakanje na video-pozive i sastajanje sa prijateljima na kafi. Ne zaboravite na svoje voljene kada Venera uđe u vašu kućnu zonu 19. februara! Organizujte porodične večere da biste se povezali sa svima.

Februarska tema za stajling: Funkcionalni autfiti koje možete da nosite i tokom obavljanja dnevnih obaveza, i tokom izlaska sa prijateljima i voljenim osobama.

5536674 Jarac Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!
5536674 Vodolija Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Vodolija

Vaša sezona se završava ovog meseca, ali imaćete dovoljno vremena da zablistate kada Merkur uđe u vaš znak 11. Ovo je sjajno vreme da prisustvujete događajima i pokažete svoj stil – posebno na društvenim mrežama. Nemojte se plašiti da investirate u svoj izgled kada Sunce uđe u vašu zonu vrednosti 18. Sve dok su pitanju komadi koji su napravljeni da traju.

Februarska tema za stajling: Komadi za razgovor koji će ljudima oko vas dati nešto o čemu će godinama pričati.

Ribe

Vaša sezona počinje kasnije ovog meseca kada sunce uđe u vaš znak 18. februara. To znači da imate vremena da pronađete savršenu rođendansku odeću za kojom ćete uvek posegnuti do kraja zime. Dok Venera ulazi u vašu zonu vrednosti 19, nemojte se plašiti da novac potrošite na nešto što zaista volite – samo dok vam je to što kupite od koristi.

Februarska tema za stajling: Uložite svoj novac u univezralne/svestrane stajlinge koje možete da nosite tokom drugih godišnjih doba.

5536674 Ribe Modni horoskop za februar 2023: Evo šta treba da obučete prema svom znaku!

Nadamo se da vam je modni horoskop za februar 2023. dao odgovore na to šta treba da obučete, kao i na šta da obratite pažnju tokom meseca. Budite uz nas jer vas čeka još zanimljivih horoskopskih tema!

Pročitajte i ovo: Modeli farmerki za svaki tip građe i gde možeš da ih kupiš

Naslovna fotografija: instagram.com/chic_style_and_fashionn

Comments