Savremena žena u tridesetim godinama je nešto najbliže superheroju što možete zamisliti. Njen dan verovatno nekom magijom traje 25 sati, ona žonglira posao i majčinstvo u jednoj ruci, dok drugom vešto nanosi maskaru – i nikada je nećete videti da spava, iako uvek izgleda sveže. Naravno, između odlaska na posao, do vrtića, do grada na piće i natrag do kuće, savremena mlada žena napravi više koraka nego što biste mogli da pomislite – i zato joj je potrebna komforna obuća, koja će biti pogodna za svaku priliku. Obuću koja će istovremeno biti elegantna, komforna, u trendu i pogodna uz većinu autfita nije nimalo lako naći, ali nije nemoguće. Ukoliko razumete o čemu govorimo, obradovaće vas vesti da je modni brend NINAMILÁN studio predstavio prvu kolekciju obuće – namenjenu savremenim, ambicioznim ženama kojima su važni i stil i komfor.

Ovu kolekciju čine četiri različita modela, a svaki od njih je brižljivo izrađen od kože najfinijeg kvaliteta. Dostupni modeli su loafer, slipper, mule i ballerina. Sve modele iz kolekcije odlikuju stilska jednostavnost, praktičnost, udobnost i minimalistička forma, kao i neutralna paleta boja, veoma zahvalna za kombinovanje. Možete ih nositi u svakodnevnim, ali i svečanim prilikama, jer su istovremeno izuzetno prilagodljive različitim stilskim kombinacijama i autentične u svojoj formi. Svi modeli su namenski kreirani u Srbiji, u lokalnim proizvodnjama, a od danas su dostupni u prodaji. Ovu jedinstvenu kolekciju obuće možete pronaći na Instagram nalogu NINAMILÁN studia, kao i u prodavnicama SHOESTAR u ulici Terazije br. 12 i FAB Living by Una, u ulici Krunskoj br. 50.

Obuća modnog koncepta NINAMILÁN savršen je aksesoar mladih žena u tridesetim godnama, ali ona je isto tako pogodna i za žene u drugim životnim dobima. Među dostupnim modelima svaka žena može naći model koji najviše odgovara njenom stilu i trenutnim životnim potrebama – bilo da ima dvadeset, ili šezdeset godina. Za one koje uživaju u besprekornom komforu, preporučujemo slipper model od nappa kože, dok za one kojima su najbitniji elegantnost i bezvremenski stil, predlažemo mule model. Takođe, ukoliko ste žena koju inspirišu francuska moda i stil koji više naginje ka poslovnom – naš predlog je model loafer, dok onima koje uživaju u nežnom i ženstvenom stilu predlažemo model ballerina. Kao što smo naglasili, zaista svaka žena može pronaći sebe u ovoj kolekciji!

Komfor bez granica – NINAMILÁN slipper

Ukoliko tražite sofisticiranu obuću izuzetnog komfora – ne tražite dalje. Model slipper odlikuje izuzetno meka nappa koža, a dostupan je u tri boje – beloj, nude i camel. Ovaj model se lako stilizuje, pristaje svima, i savršen je za letnje dane u kojima ne želimo da nas išta steže i ometa kada se krećemo.

IMG 9244 scaled e1627993839529 Modni koncept NINAMILÁN studio predstavlja nam svoju prvu liniju obuće

Bezvremenski stil – NINAMILÁN mule

Ukoliko vas interesuje moda i svesne ste toga da je stil večan – mule model je kao stvoren za vas. Ovaj model odlikuju izražena forma sa špicastim vrhom i niska štikla, a dostupan je u tri boje i jednom unikatnom dezenu. U zavisnosti od tonova koji vam najviše prijaju i koji se uklapaju uz vaš ten, možete odabrati između bele, camel i nude nijanse. Ovo je savršen model kako za svakodnevne stajlinge, tako i za one malo elegantnije.

IMG 9268 scaled e1627993901709 Modni koncept NINAMILÁN studio predstavlja nam svoju prvu liniju obuće

Savremena Parižanka – NINAMILÁN loafer

Loafer je jedan od večnih modela, koji se iznova vraća u trend iz godine u godinu. Ovom modelu verne su mnoge stilske ikone, poput Parižanki kojima se uvek okrećemo kada nam je potrebna stilska inspiracija, a on je u okviru najnovije NINAMILÁN kolekcije dostupan u četiri boje. U pitanju su bela, crna, nude i mint – a svaka od njih autentična je u svom tonu i njegovoj jednostavnosti. Model loafer takođe sadrži i traku sa utisnutim NINAMILÁN amblemom.

IMG 9334 scaled e1627993960208 Modni koncept NINAMILÁN studio predstavlja nam svoju prvu liniju obuće

Ženstveni stil – NINAMILÁN ballerina

I naravno, za sve one ženstvene među nama, koje i dalje uživaju u nežnim autfitima i suptilnim detaljima, predstavljamo vam komforni ballerina model, koji odlikuju meka koža, niska peta i traka sa jedinstvenim NINAMILÁN amblemom. Ovu traku možete vezati oko stopala po sopstvenoj želji, ali mašna je uvek efektna i dobra opcija. Model je dostupan u camel, nude i beloj boji, dok je trakica na svakom od ovih modela crna, sa belim detaljima.

IMG 9371 scaled e1627994018731 Modni koncept NINAMILÁN studio predstavlja nam svoju prvu liniju obuće

Naslovna fotografija: wannabemedia.rs

Jovana Pantić

Comments