Već smo navikli da na društvenim mrežama apsolutno sve što poznati podele postaje pravi hit, ali šta se dešava kad plasiraju trend “bez pantalona”? Pozdrazumeva se, trend postoji, ali nije u formi na kakvu smo navikli. I sami kažite, koliko ste puta poželeli da u potpuno opuštenom izdanju (u kakvom ste i kod kuće) izađete napolje? Do sada to niste činili, ali su vam vetar u leđa dale sve te javne ličnosti koje su odlučile da se ponašaju u skladu sa svojim osećanjima i da prestanu da se opterećuju garderobom i stalnim kombinovanjem autfita kako bi izgledale besprekorno.

Može se reći da su u ovu godinu svi zakoračili opušteno i bez preterane tenzije, samim tim, promenile su se i razne stvari, pa čak i moda! Hajde da vidimo kako su to poznati kombinovali unihop čarape, široke, udobne majice i klasičan bodi. Poželećete da odmah rekreirate ovaj autfit i da ga podelite sa svojim pratiocima. Trend “bez pantalona” do sada je bio nešto poput kostima za scenu, a nakon toga postao je i dnevni i večernji autft, evo i kako!

Kendall Jenner

Bilo bi zaista čudno da neki od trendova nije pokrenula jedna od poznatih sestara, zato, možemo da kažemo da je Kendall među prvima podelila ovu fotografiju sa svojim pratiocima. U potpuno opuštenom, a opet elegantnom izdanju, pozirala je ispred objektiva u prozirnom bodiju sa šljokicama, koji se odlično uklapa uz metalik salonke, a glavna atrakcija ovog autfita jesu upravo plave unihop čarape ispod kojih se nalazi plavi veš. Sam po sebi, ovaj autfit je prilagođen fotografisanju za jedan brend, ali Kendall, kao i uvek, smelo korača ulicama čak i u ovom izdanju.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dani Michelle (@danixmichelle)

Pročitajte i ovo: Vreme je da ispunite svoje bajkerske snove! Vratila se “bikercore” estetika

U kombinaciji sa pletenim kardiganom

Tako je – kako je! Moda je tu da menja pravce i ne treba je osuđivati. Toliko je poznatih koji su ovaj trend izneli na svoj način, pa uz sve predloge, dodajemo i kardigan koji pokriva zadnji deo, ali prati liniju tela. U ovom autfitu je dominantan, a ispod njega se vide prozirne pantalone sive boje koje su kombinovane sa vešom te nijanse. A kao još jedan aksesoar, tu je i kaiš koji se odlično uklapa uz zlatnu torbicu. Hrabro i seksepilno izdanje koje ostavlja bez daha!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BIG LATTO🎰 (@latto777)

All black!

Uz malo prozirnih detalja, nekoliko crnih i kvalitetnih komada garderobe, ali i crne štikle, ovaj autfit će izgledati glamurozno i neodoljivo. Možda nije adekvatan za svakodnevno nošenje, ali je odličan za modne događaje koje posećujete. Ako budete dovoljno kreativni, ovakav autfit možete da uklopite koristeći stvari koje već imate.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MUGLER (@muglerofficial)

Svakodnevno prisutan

Možda do sada niste videli ovaj stil oblačenja u dnevnim varijantama, ali vrlo uskoro će postati masovno prisutan kako uživo, tako i na društvenim mrežama. Za dnevnu varijantu ipak su potrebne hulahop čarape od 40 dena jer su tamnije i bolje stoje na nozi, a uz to, za dnevnu varijantu neće izgledati vulgarno. Možete ih kombinovati uz ravnu obuću ili pak onu na plaftormu, ali ne zaboravite na bundu ili kaput sa drugim zimskim detaljima. Vreme je da promenite nešto u svom stilu oblačenja i budete apsolutno opušteni!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DEVON CARLSON🎀🍀🧸💭 (@devonleecarlson)

Ovo je samo jedan od trendova koji će osvojiti zimu 2023. godine, zbog toga obavezno pronađite svoju modnu inspiraciju u garderoberu i ispobajte ovaj tip oblačenja!

Pročitajte i ovo: Viralni TikTok trendovi za 2023. godinu

Naslovna fotografija: instagram.com/danixmichelle

Dragana Stojanović 

Comments