Radni prostor ne mora isključivo biti monotono i jednolično mesto. Istina je da zahteva ozbiljnost kada je rad u pitanju, ali vizuelno to mesto mora da odiše inspiracijom i dobrom energijom.

Pitajući se gde možemo naći ideje za uređenje kancelarije, odličili smo da posetimo društvene mreže: Pinterest i Instagram.

Ono što ćete sigurno ovde naći jesu sličice kojih ima mali milion.

Teško je zadržati uzbuđenje pred ovolikom količinom kreativnosti i mašte.

Fotografije koje ćete videti upozoriće vas da ne gubite vreme i da se posvetite pametnim stvarima i kreativnim načinima da ulepšate svakodnevicu.

Ideja je rođena, a sad vam ne preostaje ništa drugo osim realizacije.

Zahvaljujući Pinterestu i Instagramu vaš radni prostor dobiće novo odelo i to trendi.

Između ostalog, videćete svežu dekoraciju, zanimljive stolice, drugačije radne stolove, a svi ovi predmeti pričaju svoju priču.
Dosada ovde nema pristup, a slike koje slede mogu vam samo pomoći da i vi na ovakav ili sličan način ulepšate svoj prostor.

1109 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 353 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 439 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 525 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 621 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 810 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 910 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 1113 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 1310 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 1410 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova 1510 Moj ušuškan kutak: Kancelarija iz snova

Violeta Stojanović

Comments