Logo pmx2vp8gs54th04shj7ej5ayi4pc4abvzydx4x8j90 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Biljke se još od davnina koriste za lečenje, negu i očuvanje kože. Ova tradicija prisutna je još iz perioda pre nove ere, a održala se i do današnjih dana. Još naše bake znale su koliko su prirodni, biljni čajevi dobri za negu i zdravlje kože, te su neretko parile lice čajem od kamilice. Uporedo sa oslanjanjem na ove tradicionalne rituale nege, razvijala se i tehnologija – pa se vremenom i nauka “umešala” u skin care rutinu.

Samim tim, danas imamo priliku da koristimo ono najbolje iz dva sveta: vrhunske prirodne sastojke i najinovativnije metode iz tehnologije da bismo dobili najkvalitetnije proizvode za negu kože. Upravo taj najbolji spoj nauke i prirode možemo pronaći u proizvodima Multiactiv Herbal Infusion linije, a u nastavku vam otkrivamo tajnu njihove delotvornosti.

gif Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ
2 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Da li si znala da se kozmetika može praviti od lekovitih čajeva?

Multiactiv bira najkvalitetnije sastojke sa naših polja, a čitava pomenuta linija sačinjena je od čajeva lekovitih biljaka. Jedinstvene formule sadrže mešavinu kamilice, hajdučke trave, belog sleza, žalfije i majčine dušice. Ovi prirodni sastojci su pomešani sa jedinjenjima koja se koriste kao sastojci za negu kože: beta glukan, biopeptidi, vitamin E, niacinamid, hidrirajući kompleks i alantoin. No, ono što čitavu Multiactiv Herbal Infusion liniju čini jedinstvenom jeste dašak nauke, to jest posebno osmišljen tehnološki postupak koji omogućava sinergijsko delovanje čajne infuzije lekovitog bilja koje je bogato antioksidansima, mineralima, flavonoidima i etarskim uljima sa regenerativnim, hidrirajućim i umirujućim delovanjem aktivnih komponenti. Na taj način dobija se autentična formulacija koja predstavlja inovativni spoj tradicije i nauke – a u nastavku vam otkrivamo kako je možete primeniti u okviru svoje svakodnevne skin care rutine.

Predstavljamo ti savršenu Multiactiv skin care rutinu

Skin care rutina je nezaobilazan deo dana svake žene kojoj je nega kože na prvom mestu. Ona zna da je dobar osećaj u koži zagarantovan ukoliko je svakodnevna rutina efikasna, te da će njena koža, ukoliko koristi proizvode sa odabranim sastojcima, u svakom trenutku biti blistava, čista i negovana. 

Jutarnja rutina

Naš predlog savršene dnevne rutine koja će ispuniti sve potrebe tvoje kože započinje umivanjem i nanošenjem Herbal Infusion Tonika za lice, koji ti pruža kako negu tako i celokupno osveženje lica. U ovom blagom toniku bez mirisa i parfema nalaze se kamilica, žalfija, niacinamid i alantoin. 

Kamilica u sebi sadrži etarsko ulje, flavonoide i vitamine, a njeni sastojci regenerišu kožu i pospešuju stvaranje kolagena. Kamilica time omogućava zdrav i blistav izgled kože. Sa druge strane, žalfija je poznata po svom umirujućem i negujućem dejstvu. Sadrži antioksidanse, vitamine i raznovrsne minerale. Ovi lekoviti sastojci se iz biljaka izdvajaju uz pomoć najnovijih tehnologija u kozmetici, a pri izboru herbal infusion linije ne možete pogrešiti zato što ona odgovara svim tipovima kože, bilo da je u pitanju masna, suva ili mešovita.

Kako bi nega kože bila potpuna, ne možemo izostaviti nijacinamid. Nijacinamid, odnosno, vitamin B3 izuzetno je važan zato što umanjuje hiperpigmentaciju, sprečava stvaranje upalnih procesa na koži, kao i stvaranje bubuljica, smanjuje lučenje sebuma, hidrira i sprečava pojavu finih linija. Finalni sastojak u ovom hranljivom toniku je alantoin, čija je najpoznatija osobina ta da umiruje kožu. Herbal Infusion tonik biće još delotvorniji ukoliko se tupfer njime natopi i drži na licu do 10 minuta. Na ovaj način postići ćeš najbolji mogući efekat.

4 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ
5 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Dalje ti preporučujemo da svoju jutarnju rutinu nege upotpuniš sa Multiactiv Herbal Infusion dnevnom kremom. Ona u svom sastavu sadrži kamilicu, hajdučku travu, beli slez, vitamin E, beta glukan i biopeptide. Ovo je gel krema sa blagim mirisom biljaka koja će odgovarati svakom tipu kože, a otkrivamo vam i zašto su njeni sastojci tako delotvorni.

Pored toga što hidrira kožu, kamilica ublažava tamne krugove oko očiju. Hajdučka trava ima antiseptičko dejstvo, smiruje upalne procese i sprečava pojavu mitisera i bubuljica. Beli slez je jedinstven po visokom sadržaju polisaharida koji duboko prodiru u kožu iako se nanose u tankom sloju i štite lice od spoljašnjih uticaja, čime usporavaju proces starenja. Pored polisaharida iz belog sleza, Multivactiv je izdvojio i beta glukan, polisaharid koji se dobija iz ovsa. Beta glukan je odličan za kožu koja je podložna iritacijama, zato što ima specijalno umirujuće dejstvo. Biopeptidi su izuzetno važan sastojak zato što stimulišu sintezu kolagena, te samim tim štite kožu od uticaja spoljašnje sredine, a pre svega od štetnih sunčevih zraka. Vitamin E kožu čini vlažnom i hidriranom, a pored toga ovaj vitamin ima antioksidativna svojstva.

Kada proizvodi koje koristiš imaju kvalitetne sastojke, onda ti neće biti potrebno pregršt preparata u tvojoj dnevnoj rutini. Dovoljno je samo da na kožu svakog jutra naneseš Multiactiv Herbal Infusion tonik i dnevnu kremu, i tvoja koža će biti mekana, hidrirana, nahranjena i zaštićena tokom čitavog dana. Ipak, pored jutarnje nege tvoja koža će tokom dana skupiti neželjene nečistoće, te je veoma bitno da svoju dnevnu negu upotpuniš i zaokružiš večernjom rutinom.

Večernja rutina

Uveče je najpre potrebno umiti se, nežno utapkati lice peškirom dok se ne osuši, a zatim naneti Herbal Infusion tonik za lice koji će kožu istovremeno nahraniti i ukloniti nečistoću sa lica. Potom na kožu lica, vrata i dekoltea možeš naneti noćnu Multiactiv Herbal Infusion kremu, blagim masažnim pokretima. Sastav ove kreme, takođe, predstavlja spoj lekovitih biljaka i hemijskih jedinjenja koja se koriste u kozmetici. Formulu sačinjavaju majčina dušica, hajdučka trava, žalfija, niacinamid, hidrirajući kompleks i vitamin E. Majčina dušica sadrži esencijalna ulja koja umiruju upalne procese na licu, te je sastojak koji se preporučuje onima koji imaju kožu sklonu aknama. Hidrirajući kompleks u noćnoj kremi ima ulogu da tvoju kožu učini zdravom i mekom na dodir.

6 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Ukoliko želiš da postigneš izgled lica o kojem sanjaš, Multiactiv Herbal Infusion tonik, dnevna i noćna krema su sve što ti je potrebno! Isprobaj ih i uživaj u negovanoj i blistavoj koži svakog dana.

Logo 1 Čajevi od lekovitog bilja za blistavo i negovano lice koje priželjkuješ

Najbolje iz naše prirode, samo za tebe

Svi pomenuti sastojci, koji se nalaze u noćnoj, dnevnoj kremi i toniku, dobijaju se iz čajeva biljaka koje su uzgajane u netaknutim predelima naše zemlje. Domaći brend Multiactiv proizvodi kozmetiku sa visokim sadržajem biljaka i izdvaja ono najbolje iz naših prirodnih bogatstava patentiranom metodom kakva do sada nije korišćena nigde u svetu. Svaka njihova krema, tonik, serum, piling sadrže pažljivo probrane sastojke koji su sjedinjeni u jedinstvene formule za savršenu negu kože, te nas ni ne čudi činjenica da brend Multiactiv uspešno posluje već više od dvadeset godina

Za više informacija o Multiactiv Herbal Infusion liniji, kao i aktuelnim i novim ponudama brenda posetite njihov veb-sajt i zapratite Multiactiv Facebook i Instagram stranice.