25 godina nege kojoj verujem Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

Nega, kvalitet, unikatne formulacije, raskošne teksture, efikasno delovanje, iskrenost – ako su ovo vrednosti koje su vam važne kad birate proizvode za vašu kožu, čvrsto verujemo da će vam MULTIACTIV proizvodi baš prijati!

Svaka bočica MULTIACTIV proizvoda je ispunjena znanjem i čvrstim principima, koji daruju najkvalitetniju negu generacijama žena, a čije poverenje mnogo toga govori. Upoznajte MULTIACTIV svet vrhunske brige o koži, koja traje četvrt veka!

Multiactiv Logo 1 Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

22 2 1 2 Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

Miris omiljene kreme vaše mame koji biste prepoznali u svakom trenutku, bilo gde. Ushićenje koje ste osetili dok ste razgledali njenu kozmetiku. Njeni saveti koje još dobro pamtite kad god krenete u potragu za kremom koju ćete koristiti. Tradicija kvalitetne nege kože koja se dugo prenosi među voljenim osobama – putem iskrenih preporuka, koje su satkane od ljubavi i pažnje.

U doba kada se trendovi u nezi kože menjaju iz dana u dan, kada se na svakom koraku obećava večna mladost, često zaboravljamo koliko su važne vrednosti koje traju, kao i bogata tradicija, zasnovana na nauci. Upravo ta dva aspekta su presudna za negu kože koja će biti efikasna, pouzdana i kvalitetna. Nimalo nije svejedno kako ćemo brinuti o našem tenu i šta ćemo nanositi u svakom trenutku!

Ako želite da izbegnete improvizacije, lažna obećanja i impulsivnu kupovinu, na prvom mestu u nezi kože treba da obratite pažnju na vrednosti. Želite proizvode sa potvrđenim rezultatima i okrepljujuće iskustvo, koje ćete želeti da podelite sa ženama koje najviše volite.

1 32 scaled Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

MULTIACTIV - priča o 25 godina nege u koju veruju generacije žena

Pre 25 godina, u Srbiji je započeta priča o kvalitetu, inovacijama, poslovnoj izvrsnosti, društvenoj odgovornosti, uspehu, ali prvenstveno – o poverenju. Započeta je priča koja neguje generacije žena, ali i koju svakoga dana otkrivaju nove devojke, ćerke, sestre, mame.

Prva MULTIACTIV anti-age krema ugledala je svetlost dana pre četvrt veka, a od tada je sa puno pažnje, stručnosti i ljubavi stvoreno još mnogo proizvoda koje su žene zauvek zavolele. 

MULTIACTIV je domaći brend koji je od prvih dana imao jasnu viziju: kreiranje unikatnih, inovativnih i nadasve efikasnih formulacija koje donose posebno iskustvo nege. Upravo takve vrednosti, od kojih nikada nisu odstupili, donele su im trajno poverenje i posebno mesto na tržištu.

22 2 1 4 1 Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

Snaga MULTIACTIV kozmetike se zasniva na mnoštvu aktivnih komponenti, bogatim formulacijama i sinergijskom efektu nauke i prirode. Prirodni sastojci su temelj svih proizvoda, a u vlastitoj razvojnoj laboratoriji tehnolozi MULTIACTIV kozmetike sve komponente u proizvodima dovode u savršeni balans.

Baš zato, MULTIACTIV već 25 godina sa vama postojano korača kroz svaku životnu fazu, misleći na vaše potrebe i želju da se osećate lepo i dobro svakog dana.

Budući da je iskrenost jedna od ključnih MULTIACTIV vrednosti, pozivamo vas da isprobate neku od linija kozmetike ovog domaćeg brenda i uverite se u efikasnost. Na vama je samo da odaberete liniju prema svom tipu kože i potrebama – a evo šta je sve MULTIACTIV osmislio za savršenost vaše kože.

multiaktiv 27 scaled Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

MULTIACTIV Anti Age

Linija kozmetike koja traje 25 godina je prava retkost u današnje vreme, a upravo time se može ponositi MULTIACTIV Anti Age kolekcija. Kako bi bili što bolji i efikasniji, MULTIACTIV Anti Age proizvodi su tokom četvrt veka pet puta reformulisani i redizajnirani.

Zato danas možemo da vam predstavimo petu generaciju inovativne kozmetike za podmlađivanje kože. Hidroksiprolin, moćna komponenta u borbi protiv starenja kože, u kombinaciji sa pro-kolagen peptidom, biljnim uljima, prirodnim ekstraktima i vitaminima pruža potpunu i pravilnu negu zrele kože. Mladalački izgled kože za MULTIACTIV nije samo puko obećanje, već pouzdana činjenica!

MULTIACTIV Herbal Infusion

MULTIACTIV Herbal Infusion je na mnogo načina revolucionarna linija kozmetike na domaćem tržištu! Tehnologija je iskorišćena kako bi se sve blagodeti lekovitog bilja prenele u unikatne kozmetičke formulacije. U proizvode nisu dodavane boje i mirisi, a odlikuje ih prozračna tekstura pogodna za sve tipove kože i životne dobi.

Aktivne komponente za negu kože i lekovito bilje koje se koristi za pripremu čajne mešavine su pomešani za efikasno i snažno dejstvo, a MULTIACTIV je vodio računa i o pakovanju, jer je pri proizvodnji ove linije korišćeno što više moguće materijala koji se mogu reciklirati. Duh prirode Srbije u bočici vrhunske kozmetike!

MULTIACTIV Revita Derm

MULTIACTIV je mislio na čitave generacije žena u tridesetim godinama, koje žive u urbanim sredinama, kad je stvarao Revita Derm liniju, koja za cilj ima prevenciju bora i što duže očuvanje svežine i jedrosti tena. 

Moćne aktivne komponente, hijaluronska kiselina male i velike molekulske mase, kao i koži svojstveni koenzim Q10, uparen je sa hidrirajućim kompleksom biljnih ulja i prirodnim ekstraktima. Zbog toga, MULTIACTIV Revita Derm prati ritam vaše kože i brzo donosi fenomenalne rezultate!

MULTIACTIV Natural

Ako je vaš cilj jednostavan režim nege kože, dugotrajnog dejstva i visoke efikasnosti, u MULTIACTIV Natural liniji ćete sigurno naći proizvod koji će vas oduševiti! Bez obzira na vaš uzrast ili tip kože, od MULTIACTIV Natural krema ćete sigurno dobiti 24 sata pouzdane hidratacije!

MULTIACTIV Natural proizvodi su koncipirani uz optimalnu kombinaciju aktivnih komponenti, tako da koži pruže upravo ono što joj je potrebno. Lagano, a snažno – idealno za svakodnevnu brzu negu!

Multiactiv Logo Nega u koju 25 godina veruju generacije žena u Srbiji: Upoznajte neke od proizvoda moćne i efikasne MULTIACTIV kozmetike

Koju god MULTIACTIV liniju proizvoda isprobate, brzo ćete se uveriti zašto ovaj domaći brend čvrsto stoji iza svojih vrednosti i zašto im veruju generacije žena. MULTIACTIV poruka je jasna: nemojte nam verovati na reč, probajte i uverite se - radujemo se vašim utiscima!

Sve o MULTIACTIV kozmetici pročitajte na njihovom sajtu, kao i na Instagram, Facebook, TikTok i YouTube stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X