5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

1/2

Ovo su uputstva kako da prepoznaš tipa na čiji šarm, misterioznost, iskrenost i samopouzdanje ne treba da padneš – jer on možda zna kako treba da se udvara i čime da osvoji curu, ali ipak mu pobegnu neke rečenice i izjave, koje ga razotkrivaju. Različiti tipovi (od kojih treba da bežiš) povrediće te, iscrpsti i obeshrabriti na različite načine, ali ne želiš to da testiraš, odnosno, možeš da izbegneš, ako upozorenja shvatiš ozbiljno i povučeš se na vreme.

Patetičar – njemu je srce slomljeno i on se nikada nije oporavio. Njega je ljubav izdala, opustošila, razočarala, uništila i ne pada mu na pamet da preispituje sebe – za sve su krive žene. One su zlo, a on, slabić, ne može bez njih. Koliko je patetičan, toliko je i šovinista i cinik i zaista jeste slabić. I u svemu pronalazi stereotipe od kojih pati, svaki čas mu neko tvoje ponašanje, primedba, stav, dokazuju da su sve žene iste (zlo) i da je u pravu što više ni jednoj ne veruje i nikad i neće.

Dečko – on nije sazreo, neće mu se to desiti pored tebe, a verovatno ni kasnije. Mnogo muškaraca ostane na nivou dečaka celog života, nikada ne odrastu, nikada ne preuzmu odgovornost za svoje postupke, nikada ne razmisle unapred i ne rizikuju svesno, spremni da snose posledice. Njima se sve dešava, eto tako, slučajno i ni za šta nisu krivi, niti odgovorni. Oni možda zrače osvežavajućim mladalačkim duhom i neobjašnjivo su bezbrižni i opušteni (a to je privlačno), ali u vezi sa dečkom, moraćeš da mu budeš pre svega mama i da misliš umesto njega (i da mu opraštaš sve nepromišljenosti i gluposti, stalno). Dečka ćeš prepoznati po rečenici tipa: “Jao, sutra moram kod zubara. Ako ne zaboravim. Možeš li da me podsetiš, molim te?” Ali kad bude hteo da ide negde da se provede bez tebe, uopšte nećeš morati da ga podsećaš, to neće zaboraviti.

Editors choice