Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Kao u onom vicu o detetu koje nije govorilo, jer nije imalo primedbi – muškarci uglavnom ćute kad su zadovoljni, udobno im je, opušteni su i prijatno im je. Većina muškaraca nije tako sklona razgovoru, osim u početku veze, ali i oni koji sa kojima smo mogle da pričamo po celu noć, posle nekog vremena postaće manje skloni verbalnoj razmeni – više će voleti da nas zagrle i da mirno zaspe, nego da pričaju.

Žene često imaju potrebu za razmenom osećanja, za romantičnim razgovorom, za poveravanjem, naročito u prisnim trenucima kada se osećaju udobno i opušteno, a ako on ćuti, nastaje nesporazum. Da li smo dosadne i napadne što hoćemo da pričamo kad njima nije do priče? Da li nas izbegavaju, ili nešto kriju od nas, da li smo im naporne? Pa, možda jesmo, jer ih remetimo u njihovom osećanju smirenosti i udobnosti, možda su umorni – a možda prosto nemaju primedbe. I možda smatraju da mi imamo primedbe, čim imamo toliko tema za razgovor i slušaju, čekajući momenat da se uključe. Ponekad na ovaj način nastane svađa, bez ikakve potrebe – dižemo tenziju, osećajući se izolovano i odbačeno, napadamo muške zidove, kojih zapravo uopšte nema, dok ne pritisnemo odgovarajući okidač i dok on ne uzvrati.

View this post on Instagram

What is my brand, who am I? As a photographer is it so important to be human beyond the images, the sales, and the social media’s. So, I am going to do a proper introduction as an artist. Hi, I'm Chelsea Jones 👋🏼 First, I am a wife and mother of two little ones.  I am an open book and a simple soul. I feel compelled to invest in people and I truly find happiness in personal connection. I just honestly love, love… the new couples, old couples, engaged couples, same sex couples, a mother and a child, a father and daughter, a person and their pet, heck, your favorite food if that’s what you love. Photography is not a job for me but an escape into social connections and a passionate art release. I believe each shoot is a total experience for both my subjects and myself. I am an empath and remain human above all else, meaning I want to bond with my subjects on a personal level. My presence in your intimate moments will be felt, thus I believe making sure our vibes align and that we can be the perfect team. I want to build a relationship where you trust me to tell your story. I want you to trust that I will make you look and feel as beautiful as you are and that you can be authentically yourself. No idea is silly, no idea is wrong, no idea is not creative enough. I want our shoots to be your space. If your love is raw and intimate let’s do it. If your love is steamy let’s do it. If your love is playful and flirtatious let’s do it. If you are all about the romance let’s do it. I am a human behind here let’s chat and plan and create. This is your story. . . . . . . . . . #elopementlove #goldenlovestories #destinationweddingphotographer #portlandweddingphotographer #radlovestories #adventurouslovestories #elopementphotographer #pnwwildlove #pnwweddings #belovedstories #authenticlovemag #dirtybootsmessyhair #anniegrahampresets

A post shared by PNW Wedding/elopement/couples (@chelseajonesphotography) on

Ima parova kojima je svađa način razgovora – oni tako komuniciraju, tako kanališu tenziju, ispoljavaju osećanja – dok se svi pitaju kako uopšte opstaju zajedno, kad se samo svađaju i nemaju ništa lepo jedno drugom da kažu.
Zastoj u komunikaciji nas frustrira – on ne govori ništa, a mi same smišljamo šta on u stvari misli i zašto nema šta da nam kaže (prezire nas, ljuti se, smatra da smo glupe i nedostojne, prazan je i nema šta ni da kaže…), dok on pokušava da shvati šta mi zapravo hoćemo. To je čest scenario – ona govori i govori i podiže ton, a on u jednom trenutku pita “šta hoćeš od mene” – i tako počne svađa. Pa, ako se nađete u takvoj situaciji i partner vam postavi to pitanje, zaustavite se. Već ste došli do tačke pucanja, uznemirili ste ga i doprli do njega, izazvali reakciju – a sad se zapitajte šta stvarno hoćete od njega. Da li je to sve što ste hteli? Reakcija? Fidbek? A onda mu to i recite. Tako umesto svađe počinje razmena informacija, koje nam pomažu da se razumemo.

Editors choice