Zima se bliži, a samim tim i potreba za kaputima koji će vam stvoriti odličan odećaj komfora, udobnosti i toplote. No, osim  toga, treba odabrati neki od kaputa koji će svaki vaš autfit učiniti atraktivnim i trendi, što je svakako jedan od bitnijih ciljeva svake savremene devojke. Dok se razmišljate kakve ćete odevne kombinacije odevnih dana nositi tokom narednog perioda, mi vam predstavmljamo must have kapute za zimsku sezonu.

Kaput sa duplim kopčanjem

Čini se kao da su došli iz muške mode, budući da je dovredo kopčanje sakoa i kaputa kod njih veoma popularno već sezonama unazad. Kaputi sa dvoredim kopčanjem, odnosno duplim kopčanjem, učiniće svaki vaš autfit ozbiljnijim i elegantnijim, jer takav izgled i sam ima. Odličan su izbor za hladne, zimske dane, a osim što su topli, izgledaju veoma stylish.

duplo kopčanje Must Have kaputi za zimu

Karirani kaput

Trend kariranog kaputa u žensku modu uvela je još Lejdi Dajana za koju je ovo bio zaštitni znak, a sada ga u modu polako vraća i supruga njenog sina, Kejt Midlton. Karirani kaputi izgledaju ne samo moderno, već veoma zanimljivo i lepo, pa na odličan način upotpunjavaju jednostavne kombinacije, kao i one koje sadrže neke drugačije dezene. Dame sa stilom sigurno biraju jedan ovakav model.

karirani Must Have kaputi za zimu
Comments