16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Devojke su večito u potrazi za suknjom koja bi im pristajala i kad se ugoje koji kilogram. Pošto je obično njihova potraga bezuspešna, mi smo odlučili predstaviti vam kraljicu u svetu suknji. Ona se nalazi na samom tronu iz nekoliko razloga:

– Trendi je

– Udobna za nošenje

– Stoji svakom obliku tela

Ovaj model suknje klasičan je i moderan. Možete je kopčati oko struka ili malo niže, oko bokova. Širi se i može biti duža, do kolena ili kraća.

Još jedna povoljnost više je što je možete nositi i za elegantnije prilike, ali i uz one casual svakodnevne kombinacije, uz baletanke, pa čak i starke. Ma možete je nositi svaki dan!

Što se tiče dezena, može biti šarenolik. Od jednostavne teksas varijante, do onih univerzalnih modela i karakterističnih printova. Uostalom pogledajte predloge u galeriji koja sledi.

158 Must have: Suknja koja stoji svakome 242 Must have: Suknja koja stoji svakome 337 Must have: Suknja koja stoji svakome 428 Must have: Suknja koja stoji svakome 525 Must have: Suknja koja stoji svakome 611 Must have: Suknja koja stoji svakome 78 Must have: Suknja koja stoji svakome 85 Must have: Suknja koja stoji svakome 95 Must have: Suknja koja stoji svakome 103 Must have: Suknja koja stoji svakome 1111 Must have: Suknja koja stoji svakome

Violeta Stojanović

Editors choice