Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Ovog proleća, UGG slavi individualnost dok kolekcijom provejava smeo kaleidoskop boja. Inspirisani pop-artom, UGG sa oduševljenjem predstavlja svoju prolećnu liniju koja je najatraktivnija u dosadašnjoj modnoj istoriji brenda, donoseći osobenost klasičnim siluetama sa šarenim đonovima i neočekivanih akcenatom boje.

Sandale i papuče

Napravljena za letnji boravak u prirodi gde je stil imperativ, Votson sandala prikazuje bogato nasleđe i kožne detalje sa jasno akcentovanim porubima. Vašoj pažnji neće umaći ni atraktivni modeli papuča za plažu kao i japanki.

1004096 ithan blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison mtl R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison navy R Must have za Nju i Njega: UGG

Muški deo kolekcije brenda UGG@Australia za sezonu proleće/leto 2014. možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Inspirisani erom pop-arta, UGG@Australia u kolekciji proleće/leto 2014. predstavlja najsvetlije linije do sada. Slaveći individualnost kroz smeo kaleidoskop boja i stilova, dozvoljava vam istinsku ekspresiju po završetku zime.

Nasleđe

Iconic silueta dobija razigrani zaokret u modelu Bailey Bow, ukrašena fiksnim, dvostrukim trakama na leđima, naglašavajući karakteristike UGG klasične kolekcije. Svetao i fleksibilan đon i temelj Twinface ovčije koža pružiće vašim nogama udobnost.

3352 minibaileybutton bnn R Must have za Nju i Njega: UGG 3352 minibaileybutton lmst R Must have za Nju i Njega: UGG

Nautical

Odražavajući nautičku, Resort estetiku, Lucianna Stripe je model sa drvenom platformom i svilenkastim gornjim delom i 6 cm visokom potpeticom obmotanom plutom. Chivon je baletanka sa mokasina senzibilitetom koja evocira udobnost i praktičnost espadrila.

1004566 lucianna stripe blk R2 Must have za Nju i Njega: UGG

Platforme

Svež dodatak Isla kolekciji, Hedi model je reljefna sandala, klompa i papuča koja osvežava najprodavaniji Tawnie model sa potpisom UGG Australia! Prepliću se kožni i antilop gornji delovi sa đonom od plute.

1004279 lucy nud R Must have za Nju i Njega: UGG

Kolekciju proleće/leto 2014. brenda UGG@Australia možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice