Hot topics

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Ovog proleća, UGG slavi individualnost dok kolekcijom provejava smeo kaleidoskop boja. Inspirisani pop-artom, UGG sa oduševljenjem predstavlja svoju prolećnu liniju koja je najatraktivnija u dosadašnjoj modnoj istoriji brenda, donoseći osobenost klasičnim siluetama sa šarenim đonovima i neočekivanih akcenatom boje.

Sandale i papuče

Napravljena za letnji boravak u prirodi gde je stil imperativ, Votson sandala prikazuje bogato nasleđe i kožne detalje sa jasno akcentovanim porubima. Vašoj pažnji neće umaći ni atraktivni modeli papuča za plažu kao i japanki.

1004096 ithan blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison blk R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison mtl R Must have za Nju i Njega: UGG 1005321 bennison navy R Must have za Nju i Njega: UGG

Muški deo kolekcije brenda UGG@Australia za sezonu proleće/leto 2014. možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.

Inspirisani erom pop-arta, UGG@Australia u kolekciji proleće/leto 2014. predstavlja najsvetlije linije do sada. Slaveći individualnost kroz smeo kaleidoskop boja i stilova, dozvoljava vam istinsku ekspresiju po završetku zime.

Nasleđe

Iconic silueta dobija razigrani zaokret u modelu Bailey Bow, ukrašena fiksnim, dvostrukim trakama na leđima, naglašavajući karakteristike UGG klasične kolekcije. Svetao i fleksibilan đon i temelj Twinface ovčije koža pružiće vašim nogama udobnost.

3352 minibaileybutton bnn R Must have za Nju i Njega: UGG 3352 minibaileybutton lmst R Must have za Nju i Njega: UGG

Nautical

Odražavajući nautičku, Resort estetiku, Lucianna Stripe je model sa drvenom platformom i svilenkastim gornjim delom i 6 cm visokom potpeticom obmotanom plutom. Chivon je baletanka sa mokasina senzibilitetom koja evocira udobnost i praktičnost espadrila.

1004566 lucianna stripe blk R2 Must have za Nju i Njega: UGG

Platforme

Svež dodatak Isla kolekciji, Hedi model je reljefna sandala, klompa i papuča koja osvežava najprodavaniji Tawnie model sa potpisom UGG Australia! Prepliću se kožni i antilop gornji delovi sa đonom od plute.

1004279 lucy nud R Must have za Nju i Njega: UGG

Kolekciju proleće/leto 2014. brenda UGG@Australia možete kupiti u multibrend prodavnicama “Fashion&Friends” u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu i Nišu.

Editors choice