Verujemo da svi ljubitelji muzike uživaju u gledanju filmova i serija koji prate rast i razvoj jednog muzičara kroz njegovu celokupnu karijeru, prikazujući sve behind the scenes momente koji nam često nisu dostupni. Sve je veći broj muzičara koji se odlučuje da fanovima omogući ekskluzivni uvid u njihove živote i tako ih povedu na jedinstveno putovanje kroz njihov život i karijeru, prikazujući uspone i padove. Ovo su neki od najzanimljivijih dokumentarnih filmova o muzičarima za koje svi znamo, a sigurni smo da će vas njihove priče oduševiti.

Homecoming

Beyonce je jedan od najvećih živih umetnika koja već 3 decenije zaredom dokazuje svoj talenat na svim poljima. U filmu Homecoming pevačica nas vodi kroz period u kom se priprema za nastup na festivalu Coachella 2018. godine, prikazujući višesatne svakodnevne probe, treninge i rigorozan režim ishrane kojih se pridržava nekoliko meseci pred svaki izuzetno bitan nastup. Ona se takođe osvrće na svoje poreklo i rasu, a publici će otkriti i kako su to koledži i univerziteti na kojima dominiraju studenti crne boje kože postali njena inspiracija za ovaj spektakularan koncert.

Miss Americana

Taylor Swift je jedan od retkih ženskih izvođača koji uvek servira kvalitetnu muziku i čiji su albumi uvek u vrhu svetskih top lista. Ovaj Netflixov film prati Taylor u periodu između stvaranja albuma Reputation iz 2017. godine i albuma Lover od prošle godine, a priča se fokusira na njen odnos sa matičnom producentskom kućom, njen uticaj i poziciju u medijima, kao i na proces samostalnog stvaranja čitavog albuma. U albumu su takođe prisutni i njeni verni ljubimci – mačke.

Comments