Dobra vest je da ove sezone dolazi mnogo sjajne muzike koja će nam “grejati uši” i adekvatno nas pripremiti za razgrano, užurbano, ali i vedro proleće. Godina 2020. obećava nekoliko sjajnih muzičkih projekata, a muzičke zvezde među kojima su Dua Lipa, Kesha, Alicia Keys, Ambar Lucid, Fany de la Chica samo su neka od imena koja nam predstavljaju svoje nove hitove u kojima ćemo uživati. Idealno je vreme da uronite u svet novih muzičkih poslastica i izaberete nešto po svom ukusu.

Jessie Reyez “Love in the Dark”

Reyez slatkom, romantičnom pesmom “Love in the Dark” koja će se naći na njenom narednom albumu, pokazuje svoju nežniju stranu. Sjajna za zimske dane koje provodimo u toplini svog doma ili duge šetnje u prirodi sa slušalicama.

Shakira & Anuel AA “Me Gusta”

Pre spektakularnog nastupa koji je imala sa Jennifer Lopez na poluvremenu Super Bowl-a, Shakira nas je obradovala ovim singlom koji nas prosto navodi da đuskamo kako god da smo trenutno raspoloženi.

Brandy Clark “Who You Thought I Was”

Numerom “Who You Thought I Was” američki country kantautor i jedan od najvećih talenata iz Nashvilla najavljuje svoj novi album koji nas očekuje u martu i u kom ćemo uživati ovog proleća.

Kehlani feat. Keyshia Cole “All Me”

Svi koji smo željno iščekivali nešto novo od Kehlani možemo da se obradujemo jer ova r’n’b numera zagrejaće nas u hladnim zimskim danima i pripremiti za razigrano proleće.

Alicia Keys “Underdog”

Prepoznatljiva po sjajnom vokalu i emotivnim tekstovima, Alicia Keys vraća se nastavljajući svoju muzičku viziju o često nevidljivim članovima društva. Pesma koja je svakako vredna pažnje.

Dua Lipa “Future Nostalgia”

Dua Lipa preduzima potpunu kontrolu nad svojim narednim albumom – od produkcije do pomeranja sopstvenih granica, ona je spremna za budućnost.

Kesha feat. Sturgill Simpson, Brian Wilson & Wrabel “Resentment”

Balada koja će vam naterati suze na oči u kakvom god da ste životnom periodu. Odvojite vreme za čistu emociju.

Comments