Svaki znak ima neki kvalitet, koji drugi nemaju. Šta je ono na čemu vam svi zavide, sudeći prema vašem horoskopskom znaku?

Ovan – Vi imate energiju, na kojoj vam svi zavide. A imate i šarm koji vam pomaže da se osećate prijatno u gomili nepoznatih ljudi i da se sa većinom upoznate i ostavite na njih utisak. Energija, šarm i vedrina su vaša dobitna kombinacija.

Bik – Mnogi kažu kako ih je baš briga šta drugi misle, ali vi to zaista mislite i osećate. Vi ste osoba svesna sebe, koja ne čeka ničije odobrenje da bi postupala kako misli da treba i kako želi. Na tome vam mnogi zavide.

Blizanci – Imate električan šarm, svakoga oko sebe uvlačite u svoje strujno kolo. Puni ste ideja i umete da zainteresujete druge za njih – da ih uključite, navedete ih da vam pomognu da ih realizujete i što je još važnije – za razliku od mnogih kreativnih osoba, vi umete svoje zamisli da unovčite. Na tome vam zavide i oni koji vas veoma vole.

Plava7 Na čemu vam svi ZAVIDE prema horoskopu

Rak – U vašem slučaju, svi uglavnom zavide vašem partneru, jer niko ne ume da voli kao rak. Ta toplina, privrženost, radost i strast, taj kapacitet za ljubav koji koristite do dna, iskazujući svoja osećanja, to je raskoš koju drugi nemaju.

Lav –Umete da tražite ono što vam pripada, pa to i dobijate. Zavidljivi će dovesti u pitanje vaše zasluge, ali ko im je kriv, kad ne umeju da se izbore za ono što misle da i sami zaslužuju? Neka uče od vas.

Devica – Vaša sposobnost da sagledate problem iz svih uglova i analitičnost, predstavljaju osobine zbog kojih će vas svako želeti u svom timu, a mnogi će vam zavideti što to umete da primenite i u svom emotivnom životu.

Comments