Zamenite farmerke na 8 trendy načina i sigurni smo da ćete imati još bolje casual autfite nego da ste nastavili da se držite “sigurne opcije”. Džins jeste večni i alfa i omega street style odevnih kombinacija, ali eksperimenti su uvek poželjni, pa hajde da probamo da klasične farmerice zamenimo drugim opcijama – iznenadićete se.

Odabrali smo 8 opcija i svaku su podržale brojne poznate ličnosti koje su ih oberučke prihvatile. Odaberite novu omiljenu casual opciju i inspirišite druge da nakratko zamene farmerke.

8 trendy načina da zamenite farmerke

Pantalone uskog kroja

Možda najlakša zamena za farmerke jeste upravo par usko krojenih pantalona. Ovi diskretno nabrani dragulji predstavljaju alternativa džinsu, a zahvaljujući modernim trikovima u stilizovanju, mogu biti elegantne ili idealne za opuštenu varijantu, prilagođavajući se bilo kojoj prilici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MIA REGAN (@mimimoocher)

Široke pantalone

Korak dalje od usko krojenih pantalona su široke pantalone, koje deluju modernije, naročito kombinovane u minimalističkom stilu. Bele ili sive, sa prugama ili jednobojne, autfitu pružaju dramatičnu notu, koja ostavlja utisak kao da ste uložili mnogo više truda u celokupni izgled.

Column suknja

Duge column suknje se lako stilizuju, posebno za autfite tokom prelaznih perioda. U opuštenoj varijanti možete ih upariti sa jednostavnom majicom ili džemperom i baletankama, ili za nešto formalnije prilike, kombinujte ih uz košulje i cipele na špic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Suknja na preklop

Još uvek niste investirali u suknju na preklop? Verujte, ovo je najjednostavnija, najuniverzalnija suknja koju ćete ikad imati. Ovog proleća, u trendu je stilizovati je na sve načine – od varijanti sa oversized košuljom i niskim štiklama, do varijante sa patikama i jednobojnom bluzom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CJB (@courtneylopez)

Lanene pantalone

Kako se približavamo toplijim danima, lanene pantalone postaju sve primamljivije. Lagane, jednostavne i raznovrsne, ove letnje pantalone su daleko od krutog kroja farmerki na koje smo navikli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Maksi-suknja

Obično se nose na plažu ili formalne događaje, ali ove sezone dizajneri visoke mode dokazuju dokle zapravo doseže raznovrsnost u kombinovanju ove suknje koja u potpunosti pokriva noge, ali nigde ne steže za razliku od pantalona.

Plisirana mini-suknja

Na suprotnom kraju modne lestvice je drugi trendy stil suknji ove sezone: plisirana mini-suknja. Ona je daleko od vaše stare školske uniforme, naprotiv, sada je modni must-have. Držite se modnog trenda tako što ćete je stilizovati sa baletankama jer tu nema promašaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Helanke

Da, zaista, sada se nose i van teretane i zbog tog šok elementa se nalaze na poslednjem mestu na listi odevnih komada kojima možete da zamenite farmerke. Helanke su ponovo u modi, ali ne na isti način kao što su bile 2010. godine. Ove sezone, helanke su vaša diskretna osnova koju možete koristiti za kreiranje sofisticiranih autfita sa oversized košuljama, blejzerima i elegantnim cipelama.

Pročitajte i ovo: Novi TikTok modni trendovi koje možete da isprobate narednih meseci

Naslovna fotografija: instagram.com/mimimoocher

Milana Petković

Comments