Nagradni konkurs:
Tata, moj heroj od prvog dana

Tata. Sećam se koliko sam kao dete bila ponosna na to što je moj tata baš moj, što zna da me podigne kada padnem i što zna da me bodri da ustanem i pokušam ponovo. Tata deluje strogo, tata je jak, tata radi, tata je glava porodice – a onda, tata je brižan, uvek ima najbolji nadimak za mene, dolazi na sve moje izložbe, rasplače se kada me vidi spremnu za maturu, presrećan je dok pleše sa mnom i svima se hvali kako sam ja njegova ćerka.

Iza fasade koja čini jednog tatu, a koja mora biti postojana jer je život nekada težak i tata je taj koji mora da nas od njega zaštiti – nalazi se jedna velika duša, puna ljubavi jače od bilo koje druge na svetu. O ulozi oca u porodici često se daleko manje govori neko o ulozi majke, a muškarce često prati tabu da su manje emotivni, da ne plaču i da ne znaju da pruže adekvatnu ljubav i podršku. Zato, vreme je da pokažemo, i dokažemo, da to ne mora biti istina.

Ovo je poziv za sve one drage očeve, koji su bili princeze i nosili tijare kada su njihove ćerkice to želele, za one koji su bili mama kada mame nije bilo, za one koji su proveli neprospavane noći uz visoke temperature, za one koji su naučili da pletu kikice i prave torte, za one koji su voleli i koji i dalje vole.

Vreme je da svet shvati da i tate mogu biti veliki heroji – i zato, tate, iskoristite ovu priliku i prijavite se za La Roche-Posay Lipikar nagradni konkurs. Drage mame, ovo je poziv i za vas - ukoliko uz sebe imate partnera na kog ste ponosne i koji sa vama ravnopravno deli roditeljstvo, prijavite ga za nagradni konkurs kako bi svet saznao koliko vam on znači!

Pošaljite nam, uz fotografiju ili video format, i kratku priču o posebnom odnosu tate i dece, neki zajednički talenat ili aktivnost koju redovno upražnjavaju ili jednostavno priču o tome kako je tata uključen u negu i razvoj svoje dece.

U prijavi potrebno je da naglasite svoju godinu rođenja i mesto prebivališta, broj članova vaše porodice, kao i kontakt telefon i vašu e-mail adresu.

Kompletiranu prijavu sa svim navedenim stavkama pošaljite nam na konkurs@wannabemagazine.com sa naznakom konkursa „Tata, moj heroj od prvog dana“ u nazivu email prijave.

Prijave traju od 10.02. do 23.02. i važe isključivo za Republiku Srbiju.

Odabrani najkreativniji učesnici konkursa biće kontaktirani po završetku konkursa, a kao poklon dobiće porodični photo i video shooting u profesionalnom studiju, kao i paket La Roche-Posay proizvoda iz Lipikar kolekcije.

Prilikom prijave potrebno je da potvrdite da:

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.