Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Lociran tačno na pola puta, podeljen na azijski i evropski deo, Istanbul predstavlja izuzetno značajnu, tačku i sponu, kao što je to manje više uvek i bio. Umetnički i kulturni hotspot, koji na pravi način sintetiše sve što dolazi sa Istoka i sa Zapada, stvarajući prilično zanimljivu i dinamičnu mešavinu. U poslednje vreme broj mladih preduzetnika i dizajnera se znatno povećao i s pravom se može reći da je ovaj grad jedan od aktivnijih melting potova, u kojima dizajneri prilično vredno i kreativno rade praveći sve od posuđa do ručno oslikanih majica. Kako je leto vreme kada volimo toplije krajeve, posebno ove godine kada je naše malo sumnjivo i više jesen nego što je leto, mislimo da je pravo vreme da se napravi dobar krug po istanbulskim concept storevima.

Shopi Go

Da počnemo sa nečim većim i ozbiljno dobrim, i zaista prvim korakom u svet turskog dizajna. Jer ako postoji idealno mesto za početak takvog proputovanja onda je to sigurno Shopi Go. Ovo mesto objedinjuje gotovo 200 dizajnera pod jednim krovom i daje najbolji pregled i uvid u kretanja na sceni, kao i zaista sjajne komade. Shopi Go je mesto gde bez dileme mladi urbani ljudi Istanbula kupuju odeću. Radnja je dekorisana minimalistički i odiše dobropoznatom, basic ali nikada neprevaziđenom crno belom nonšalantnošću. I muške i ženske kolekcije imaju onaj pravi dašak urban sport casual vajba koji viđamo po svim magazinima, i ovo je pravo mesto za kupovinu. Ukoliko niste potpuno uvereni, ali možda i želite da se pripremite, obavezno posetite njihovu online radnju. Pogotovo u vreme rasprodaja što je upravo sada!

Editors choice