Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Iako je pandemija na trenutak zaustavila baš sve, nakon perioda privikavanja, kreativci su nastavili sa onim u čemu su dobri – osimšljavanjem novih projekata koji zapravo mogu da budu spas u ovim izazovnim vremenima. Kao rezultat njihovog angažovanja u prethodnom periodu, ovih dana sa uživanjem posmatramo nove modne kampanje koje nas, baš zato što su tu, uveravaju da je ipak sve u najboljem redu. Izdvajamo nekoliko najzanimljivijih. 

Gucci

Jednom postavljeno, pitanje ekološki osvešćene mode nikada neće prestati da bude aktuelno, a dokaz za to je i nova pre-fall 2020 kampanja koju je prezentovao Gucci, a koja poziva na povezivanje sa prirodom i, samim tim, životom. Kampanju je fotografisao Alasdair McLellan, a njene glavne zvezde su, pored modela, i šumske životinje. Ovo nije prvi put da se brend na ovaj način okrenuo prirodi – životinje su u poslednje vreme bitno obeležje Gucci kampanja, ali i onoga što dizajnira Alessandro Michele.

Chanel

Poslednja Chanelova kampanja proslavlja dvadesetogodišnjicu kultnog J12 ručnog sata, a tim povodom je brend okupio stara i nova lica koja su otkrila sa kim bi volela da provedu najdivnijih 20 godina. Tako, glavne zvezde kampanje su Lily Rose Depp, njena mama i dugogodišnja ambasadorka brenda Vanessa Paradis, kao i Naomi Campbell, Ali MacGraw i Claudia Schiffer.

Prada

Pradina pre-fall 2020 kampanja posvećena je novom, promenjenom svetu koji reflektuje odnos između čoveka i tehnologije, svakog podjednako važnog, hibridnog sredstva komunikacije, izražavanja i kreativnosti. Zvezda kampanje je danski model Freja Beha Erichsen, a kampanju je u Londonu fotografisao David Sims. Poruka kampanje je pozitivna, što se da primetiti na osnovu naknadno dodatih jarkih boja koje upotpunjuju fotografije i ističu ključne komade.

View this post on Instagram

PRADA pre fall 🤍

A post shared by Freja Beha Erichsen (@frejabeha.erichsen) on

Editors choice