Nakon mnogih Nedelja mode, u Berlinu, Parizu, pa Milanu, na redj je došao i Njujork da prikaže sve ono što su brendovi i dizajneri pripremili za narednu sezonu. Videli smo šta je to pripremila Viktorija Bekam, čija je kolekcija sasvim inspirisana njenim ličnim stilom, te stvarnim ženama koje šetaju ulicama, odnosno, pripremila je ono što može da se nosi čak i svakodnevno, ali kao i uvek kada su ovakva modna dešavanja u pitanju, veliku pažnju privlače sve one street style kombinacije koje uslikaju mnogobrojni fotografi. Ovo su neke od kombinacija koje su nam delovale zanimljivo i kombinacije koje su prikazale koji su to glavni trendovi “prošetani” ulicama Njujorka ovih dana.

Iako u manjem broju, kao i u Parizu, Berlinu, Milanu, bilo je dosta onih koji su se odlučili za sasvim monohromatske autfite, uz poigravanje formama odevnih komada, što je učinilo da kombinacije izgledaju krajnje zanimljivo. Iako monohromatski, ovi autfiti su bili obogaćeni pojedinim detaljima u drugoj boji, poput cipela ili torbe, dok je zanimljivosti kombinacija doprinosilo i mešanje materijala u okviru jednog izgleda.

street style 1 Najbolje street style kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku street style 2 Najbolje street style kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku street style 3 Najbolje street style kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku street style 12 Najbolje street style kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku

Dosta džinsa je moglo da se vidi ovih dana oko revija Njujorške nedelje mode. Devojke su svoj stil približile muškom, pa su baggy komadi, oversize jakne i džemperi, bili i više nego prisutni u njihovim autfitima. I na kraju, kada se pogleda finalni skor, takve kombinacije su izgledale perfektno.

street style 4 Najbolje street style kombinacije sa Nedelje mode u Njujorku
Comments