Sada kada je izolacija najzad prošla, konačno možemo da se okupljamo i provodimo vreme sa prijateljicama. Sjajno, zar ne? Verujem da su vam mnogo nedostajale, bez obzira na virtuelna druženja i razgovore. Ako ste oduvek imale tradiciju da se okupljate kod kuće i gledate filmove, obratite pažnju na ove filmske predloge koje nudi Netflix. U pitanju su ženski filmovi bez kojih nema dobre ženske večeri! Rasplakaće vas, ali i dobro nasmejati i verujem da ćete uživati kao nikada do sad.

About time (2013)

Ko ne bi voleo da putuje kroz vreme i popravi određene stvari za bolju budućnost? U ovom filmu tu mogućnost ima Tim, koji kako otkriva svoju moć, odlučuje da se potrudi da svoj život učini boljim, a prirodni splet okolnosti dovodi do toga da upoznaje jednu devojku koja ga podstiče u njegovoj nameri. Ali, da li će sve biti tako lako kao što je zamislio?

Ali’s wedding (2018)

Ali je sin sveštenika koji očajnički želi da on postane doktor. Stvari se pogoršavaju kada Ali ne uspeva da položi sve ispite, i mora da slaže svog oca kako ga ne bi razočarao. Savršeno osmišljen plan da ugovori ženidbu kako ne bi otišao na medicinski fakultet možda ipak neće biti izvodljiv kada upozna Dijanu i zaljubljuje se u nju!

Always be my maybe (2019)

Saša i Markus sigurno predstavljaju primer mladalačke tinejdžerske ljubavi koja zbog različitih životnih puteva, nije mogla da uspe. A svaka od vas je sigurno imala bar jednu takvu ljubav. Kada ih sudbina ponovo spaja mnogo godina kasnije, zakopana hemija i varnice ponovo izviru. Međutim, stvari će se možda i previše zakomplikovati, posebno kada Saša upozna Markusa sa svojim dečkom. Film koji će vam biti veoma komičan – sigurno će vas podstaknuti da međusobno podelite svoje trenutke iz mladosti!

Dumplin’ (2018)

Vilovdin, tinejdžerka punije građe, odlučuje da se prijavi na takmičenje izbora za mis u znak protesta. A ovaj događaj organizuje njena mama (Dženifer Aniston), kraljica lepote i ovakvih takmičenja. Kada se njenom protestu priključe i druge učesnice, majka i ćerka otkrivaju da ipak imaju još mnogo toga da nauče.

Comments