Uz tech industriju koja se neprestano razvija, sigurno je da nema manjka cool gedžeta za žene. Ovi uređaji mogu da vam pomognu da unesete malo zabave u život, budete organizovaniji, pa čak i svaki zadatak učinite prijatnijim.

Od pametnih satova do zvučnika i pomagala za kosu, dostupan je širok spektar gedžeta koji mogu zadovoljiti potrebe i interesovanje svake žene. Mnogi od ovih uređaja imaju i moderan dizajn, što ih čini savršenim za žene koje su svesne mode, i žele i funkciju i formu.

Tech gedžeti za žene koje morate imati

U nastavku smo istražili neke od najboljih tech gedžeta za žene koji su trenutno dostupni na tržištu. Bez obzira da li tražite uređaj koji će vam olakšati radni dan ili jednostavno želite da budete u toku sa najnovijim trendovima u tehnologiji, sigurno će se naći nešto što će vam zapasti za oko.

E-book reader

Znamo da ništa ne može da zameni miris i osećaj papirne knjige, ali ćete se složiti da su elekronski čitači mnogo lakša opcija za putovanja ili aktivnosti po gradu. Staje vam u svaku torbu bez problema, a da ne govorimo o bezbroj opcija za čitanje koje se nalaze na vašem dlanu!

Kindle Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!
 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!

Apple Watch Series 7

Vreme je da u svoju dnevnu rutinu uključite i univerzalni pametni sat koji vam nudi pogodnosti poput merenja srčanog pulsa, praćenja fitnesa, EKG merača i mogućnosti povezivanja poziva sa mobilnim telefonom. Pametni satovi su sjajni gedžeti sa žene, koji će vam sasvim sigurno olakšati život.

Ne možemo da pričamo o tome koji su najbolji gedžeti za žene, a da ne pomenemo i bežične slučalice. Model koji smo izabrali nudi moderan dizajn, veoma kvalitetan zvuk, ali i mogućnost poništavanja okolne buke. Zbog toga su savršena opcija za slušanje muzike dok šetate, vozite se prevozom ili razgovarate telefonom u hodu.

xiaomi buds 3t pro 651 5340 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!
image5e3bfea409187 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!

Bilo da ste na poslu ili kod kuće, svakome je potreban adekvatan miš koji će, pored toga što izgleda lepo, zadovoljiti vaše potrebe. Zato biramo zanimljivi Logitech Pebble miš, koji možete izabrati u nekoliko boja, a čija ergonomičnost će osigurati da vam se zglob ne umori prilikom korišćenja.

Nema boljeg načina da uvek pri sebi imate svoje najdraže fotografije od prenosivog mini-štampača koji možete povezati sa telefonom i tako osigurati da ćete zauvek sačuvati važne momente iz života. Ove mini-fotografije možete uramiti, ili ih zakačiti na kanapu i okačiti u sobi, kako biste uvek mogli da se prisetite svih lepih trenutaka.

image62ac4cc9e3bf2 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!
LG bluetooth zvucnik XBOOM Go PL2P Rozi 83 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!

Uvek je dobro da među svojim kućnim gedžetima imate i bežični zvučnik. Izdvojili smo LG XBOOM Go PL2P, koji pored lepog izgleda pruža i kvalitetan zvuk sa meridian tehnologijom. Isto tako, vodootporan je, pa ne morate da brinete o tome da li će mu se nešto desiti ako ga nosite u kupatilo ili na plažu. Poseduje i kontrolu glasom, tako da njime lakše možete upravljati, ako vam nije nadohvat ruke!

Ova inovativna alatka za automatsko uvijanje kose pravi sjajne i glamurozne lokne zahvaljujući jedinstvenom sistemu pametnog uvijanja. Njen izduženi dizajn cevi će vam uviti više kose nego inače, dok istovremeno čuva njenu prirodnu vlagu. Upravo zbog toga je sjajna opcija za sve žene koje žele da im kosa bude zdrava, a uvek stilizovana.

image62e14a417df99 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!
wireless punjac 755 Ovo su najbolji tech gedžeti koje bi svaka od vas trebalo da ima!

Bežični punjači za telefon znatno olakšavaju čitav proces punjenja, jer ne morate da brinete o tome gde ste poslednji put ostavili punjač – jer će vam uvek biti na mestu gde ste ga konektovali. Ovaj univerzalni Xiaomi punjač će se prilagoditi vašem telefonu i zaštiti se od pregrevanja, kratkog spoja ili preopterećenja.

Na kraju krajeva, postoji bezbroj cool opcija kad su gedžeti za žene u pitanju, a koji će vam olakšati život, i učiniti ga zabavnijim i produktivnijim. Nije važno da li vam je potreban novi fitnes sat, high-tech stajler za kosu ili nešto treće, sigurni smo da je svako od vas pronašao nešto za svoj budžet. Ovi tech gedžeti će vam pomoći da uvek ostanete konektovani, organizovani, ali i motivisani, bilo da ste kod kuće, na poslu ili u hodu.

Pročitajte i ovo: Preporučujemo vam YouTube kanale koje morate da zapratite

Naslovna fotografija: instagram.com/melissa_poli

Nenad Grubanoski

Comments