Sportski dresovi nisu više vezani isključivo za sportski teren. Zahvaljujuči Tomu Fordu oni su postali sastavni deo svakodnevnog modnog stila, opustenog modernog imidža koji nas vraća u tinejdžerske godine.

najbolji nacin sportski dres 06 Najbolji načini da nosite sportski dres

Mnoge poznate ličnosti poput Bijonse i Rijane, poklonici su ovog odevnog komada kojeg nose na različite načine od haljine do majice, ukrašenog šljokicama ili jednostavnog kao da su ga upravo pokupili sa neke utakmice, uz štikle ili patike, sportski dres je sve popularniji.

najbolji nacin sportski dres 05 Najbolji načini da nosite sportski dres

Ako želite da vaš orman postane bogatiji za jednu sportsku sitnicu koja će dati pečat vašem stilu, neka to obavezno bude dres koji možete da nosite na milion načina, a mi ćemo vam pokazati i kako:

najbolji nacin sportski dres 041 Najbolji načini da nosite sportski dres

Nosite ga kao haljinu uz visoke potpetice. Dodajte na ovaj izgled vašu najatraktivniju tašnu, i budite primećeni kako u kafeu tako i u noćnom klubu. Ova kombinacija savršena je kako za kafu sa drugaricom tako i za žurku do kasnih noćnih sati. Neka dres u ovom slučaju bude širok i oversized a potpetice visoke i atraktivne kako bi utisak koji ostavljate bio u isto vreme seksi i neobavezan.

najbolji nacin sportski dres 03 Najbolji načini da nosite sportski dres

Igrajte se se sa proporcijama. Neka izrez na vašem dresu bude takav da otkriva jedno rame ili neka bude asimetrične dužine. Ovakav dres možete nositi i na suknju ili šorts otkrivajući jednu stranu suknje ili šortsa dok bi druga bila u potpunosti prekrivena.

najbolji nacin sportski dres 02 Najbolji načini da nosite sportski dres

Neka vaš dres bude boje koja je karakteristična za dresove profesionalnih sportista. Može sadržati i print sa vašim srećnim brojem ili godinom rođenja.

Manje je više. Neka vaš aksesoar bude krajnje jednostavan kako vaš stil ne bi dobio dozu nepotrebnog kiča.

najbolji nacin sportski dres 01 Najbolji načini da nosite sportski dres

Ne bojite se da eksperimentišete. Dres može biti vaša ultra kratka mini haljina za izlaske, opuštena majica za svakodnevnu aktivnost, bluza koju kombinujete uz strogu midi suknju za posao ili opuštena seksi majica koja otkriva rame kada izlazite uveče sa vašim dečkom.

Vanja Babić

Comments