Danas imamo jedno pitanje za vas, ali očekujem da mi odgovorite iskreno. Da li ste nekada doživele orgazam? Ako jeste, onda sigurno možete da ih nabrojite na prste jedne ruke. Uverene da ste tokom seksa u potpunosti opuštene, zaustavljate sebe u trenutku kad je vreme za vrhunac, ili vaš partner ne radi ništa kako bi vam omogućio orgazam.

Naravno, kod žena nije tako jednostavno kao kod muškaraca, ali ono što se često dešava (zbog mira u vezi) jeste da žene orgazam glume. Nakon seksa, zagrljeni i zaljubljeni gledate jedno drugo, a onda vas on pita. Naravno da ne želite da upropastite romanitku negiranjem i zbog toga potvrđujete da ste doživele najbolji orgazam u životu.

Već smo govorili o tome da je za zdrav odnos u vezi važna komunikacija, ali šta kada ne možete sa partnerom da podelite baš sve, jer mislite da ćete time da dovedete u pitanje njegovu muškost. Vreme je da sebe stavite na prvo mesto i razmislite u čemu je problem, naročito ako ste i sa bivšim partnerima prolazili kroz istu krizu.

Trikovi koji će vas dovesti do najboljih orgazama u životu

Predigra

Neka predigra počne od jutra! Možda ste danas prezauzeti, ali izdvojte malo vremena i pošaljite partneru zanimljivu fotografiju. Dopisujte se spontano i ne usmeravajte komunikaciju na druge stvari. Čini se kao da previše detalja oko kojih se dopisujete vodi vezu u drugom smeru. Danas nije bitno ništa osim toga da budete privlačni i zanimljivi jedno drugom. Nakon posla kupite bocu vina i kažite mu da ne sme da kasni, dočekajte ga u romantičnom i mirišljavom prostoru. Početak predigre zapravo se tek tada dešava, pa pokušajte da je produžite. U toku seksa se u potpunosti opustite, pokušajte i nešto inovativno, ovo je odličan korak ka neverovatnom orgazmu.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Seksualna meditacija – tajna vaših najboljih orgazama

Ne opterećujte se

I sami znate da kada nešto preterano želite i o nečemu previše razmišljate – dolazi do blokade i čini vam se nemoguće. Zbog toga, u toku današnje predigre razmišljajte samo o vama dvoma i ne dozvolite da vas nešto poremeti. Prepustite se strastima i predlažite nove poze, pravite pauze u kojima se samo ljubite i mazite, ubacite i nešto ekstremnije što će vas još više uzbuditi. Vaš partner vas neće prepoznati, ali nastavite da radite sve što vam pada na pamet jer će i on biti oduševljen. Pred kraj, dozvolite da on upravlja situacijom i konačno ćete doći do orgazma!

Dišite duboko kada mu se približite

Možda vam deluje pogrešno i doživljavate orgazam kao nešto brzo, snažno, pečatirano glasnim i ubrzanim disanjem. Suprotno je logici, ali istinito da laganim disanjem, dok ste pribijeni uz partnerov vrat, opuštate i sebe i njega. Vrhunac ćete doživeti u momentu kada budete potpuno rasterećeni. Ovaj način je definitivno vredan svake pažnje.

Ne održavajte kontakt očima konstantno

Zatvorite oči i prepustite se osećanjima, ne dozvolite da vam bilo šta poremeti fokus. U toku seksa se često gledate sa partnerom, što je normalno, ali pred kraj odlutajte u svoje misli i uživajte. Dozvolite da seks teče prirodnim tokom i ne komunicirajte sa partnerom u trenutku kad osetite da se orgazam približava.

Svi ovi trikovi mogu vam biti od pomoći tek u trenutku kad uspostavite kontakt sa sobom i shvatite u čemu je problem. Rasteretite se i osvestite da je seks zdrav i lep i stvoren je da biste u njemu uživali. Nema potrebe da postavljate bilo kakve barijere u svojoj glavi!

Pročitajte i ovo: Jednostavni trikovi koji će unaprediti vašu vezu

Naslovna fotografija: instagram.com/loveandwildhearts

Dragana Stojanović

Comments