Znamo, couple matching tattoos se smatra najromantičnijim činom svih vremena, ali matching tattoos sa prijateljima su ipak nešto posebno. Ti i tvoja BFF ste najbolje prijateljice sa razlogom, dugo se znate, znate kako vaša drugarica razmišlja, kako diše, znate sve o njoj, bile ste tu jedna za drugu onda kada vam je to bilo najviše potrebno. Imate izuzetno jaku vezu i beskrajno cenite jedna drugu.

Zašto onda ne biste istetovirale iste tetovaže kao znak vrednovanja prijateljstva? Hajde da više cenimo prijateljstva, jer u odnosu na romantične veze dobijaju znatno manje pažnje. Ako ti i tvoja najbolja drugarica razmišljate o tome da uradite iste tetovaže, ovo su naše preporuke.

Tetovaže ne moraju biti velike i upadljive da biste istakle značaj vašeg prijateljstva. To može biti nešto malo, simbol koji je vama zanimljiv, kao na fotografiji iznad.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tann (@okthentann)

Kada kažemo matching tattoos, odmah posmislite na identične tetovaže koje se nalaze na istom mestu. Ali, to ne mora uvek biti slučaj, naročito ako vi i vaša drugarica imate sasvim drugačije ideje gde želite da bude vaša tetovaža. Sasvim je u redu i da su na različitim mestima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@minustattoo)

Na kraju krajeva, tetovaže ni ne moraju biti sasvim iste, a fotografija iznad je odličan primer za to. Dakle, to mogu biti tetovaže pojmova koji idu jedno uz drugo, kao što su hleb i sir. Kada niste zajedno, ljudima će biti čudno zašto bi neko samo istetovirao parče hleba, ali kad ste jedna pored druge izgledaće kao mnogo dobra fora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@mayoanj)

Možete istetovirati i početno slovo imena vaše drugarice i ona vaše na delu tela koje retko otkrivate. To je, takođe, veoma lep način da pokažete kako cenite vaše prijateljstvo, a za to ne mora svako da zna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lalo Andrew (@amazing_lalo)

Veoma je lepa ideja da uradite dve tetovaže koje se spajaju u jednu kada stavite šake jednu pored druge. Takve tetovaže imaju posebnu simboliku i pokazuju da ste celina samo kada ste zajedno. Da, i prijatelji mogu biti toliko važni, a ne samo partneri.

Nekome se sviđa ideja da drugarice istetoviraju polovinu tetovaže i da su cele tek kada sklope ruke (ili tome slično). No, možda zaista želite da vaša tetovaža može da bude samostalna celina, kao na primeru iznad. Izgleda lepo i na jednoj osobi, a još bolje kada ste jedna do druge.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tiaret (@tiarettee)

Kakvu tetovažu želite treba isključivo da zavisi od vas dve i da bude stvar dogovora. Ne morate da pratite određena pravila da biste imali dobre matching tattoos. Zato, ako tako hoćete, vaša tetovaža može da prekriva čitav jedan deo tela, odnosno da bude većih dimenzija. Jedna prijateljica ima tetovažu sunca, druga meseca – zajedno čine simboliku njihovog prijateljstva.

Naslovna fotografija: instagram.com/bluestonebabe

Jovana Petković

Comments