Treba ti promena? Reši NAGRADNI KVIZ i saznaj kakvu frizuru treba da furaš ove godine!

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Onaj osećaj kada napokon ostvariš cilj za koji si verovala da nije moguće ostvariti!

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

5 #fitnessgoals koje treba da postaviš sada da bi ovog leta najzad bila u formi i izgledala najbolje moguće

Na posebnom si režimu ishrane? Evo šta ti može pomoći da ostvariš još bolji rezultat!

Na koji način odeća utiče na tvoje raspoloženje i kako da ga popraviš

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

All eyes on you: Kako da odabereš maskaru koja će ti ovog puta zaista odgovarati

1/2

Istraživanja su pokazala da se žene najčešće ne udaju za one muškarce sa kojima su imale najbolji seks, već da su za brak presudni neki drugi “argumenti”. Na ceni je vernost, privrženost porodici, odnosno, procena da će muškarac biti dobar otac i odan suprug. Kada svesno prave ovakav izbor, žene često izjavljuju da im uopšte nije krivo zbog toga i da bi ponovo isto odabrale – ali da im ipak nedostaje uzbudljiv, strastven i ispunajvajući seks, kakav su upoznale u nekoj prethodnoj vezi.

Skoro polovina žena (ispitanica u jednom istraživanju) kaže da su imale bolji seks sa nekim od bivših momaka, nego sa sadašnjim partnerom, kao i da su u vezi otvorene za eksperimentisanja i promenu rutine.

Za razliku od devojaka, momci su u upola manjem broju smatrali da su sa bivšim partnerkama imali bolji seks – najveći postotak ispitanika bio je sasvim zadovoljan svojom partnerkom i ne nedostaje im ništa što su imali u prošlim vezama, dok su žene češće nostalgične kada su u pitanju bivši partneri.

Oba pola se slažu da je sa godinam seks bolji, a manje od deset procenata ispitanika, žena i muškaraca izjavilo je da je najbolji seks imalo sa prvim partnerom. Samo četiri posto žena i tri posto muškaraca reklo je da su najbolji seks doživeli u avanturi za jednu noć i svi se slažu da su sastojci najboljeg seksa – ljubav i strast. Takođe, najveći procenat ispitanika smatra da se neobavezan i usputni seks ne može uporediti sa vođenjem ljubavi sa partnerom u posvećenom ljubavnom odnosu.

Sve u svemu, kada se svi procenti saberu i oduzmu, najveći broj ljudi, oko 60 odsto žena i 70 odstno muškaraca, smatra da najbolji seks ima sa trenutnim partnerom.

Editors choice