Bilo da je Meghan princeza, vojvotkinja ili holivudska glumica, njen stil je sigurno kraljevski. Baš zato smo odlučili da se za tople majske dane inspirišemo upravo njenim stajlizima. Taman kad se spustila prašina posle njenog intervjua sa poznatom američkom voditeljkom, ona je ponovo u centru pažnje. Ovoga puta to je zbog knjige za decu koja će biti u prodaji od 8. juna, a bazirana je na pesmi koju je za Dan očeva napisala princu Harryiju. Njen nežni senzibilitet često je  lajtmotiv njenih odevnih kombinacija, a budući da se svi mi ovog proleća osećamo kao nežne pahuljice (da ne kažem princeze), ovo su stajlinzi koji će vam se sigurno dopasti.

Plisirana suknja se vraća

Još pre nekoliko nedelja napisali smo tekst o povratku ružičastih naočara (kao modnog detalja, ne pogleda na svet), a o tome svedoči i ova slika naše omiljene bivše vojvotkinje. Ona ih je uparila sa plisiranom suknjom, koja je nakon 2017. godine napravila pauzu, ali sada se vraća, i mi smo oduševljeni time. Njih je najlakše ukombinovati u vrelim letnjim i prolećnim danima kada imamo osećaj da jedino mi moramo da radimo. Uz neki šareni crop top ili majicu na kratke rukave ovaj staling može da nam oboji sparne dane.

Kraljevskoplava nije samo za kraljevsku porodicu

Ne baš pametna igra rečima sada kad je vidim ovako boldovanu, ali poenta svakako ostaje – kraljevskoplava je ono što vašoj odeći treba ove tople sezone. Midi haljina kojoj ide u prilog to što je “na preklop” istaći će vaš struk, a i na fin, suptilan i kraljevski način, i obline. Boja se skoro može svrstati u neutralnu, pa ju je lako kombinovati uz komplementarne boje, a i nijanse kose.

Comments