Ah, taj London… Naše omiljeno doba godine i svi ti komadi koje smo jedva čekali, sada su tu. Na ulicama tokom Londonske nedelje mode zvezde stila u britanskoj prestonici nosile su šik kožne kabanice, karnere, oksfordice, chunky čizme, bele košulje, slatke slojevite suknje i ručni rad sa punk zaokretom.

Crno-beli stajlinzi bili su najprisutniji, vuneni kaputi, ali i totalno neočekivano svestrana paleta boja, a u nastavku ti otkrivamo kako da iskopiraš neke od najkul street style izgleda sa ulica britanske prestonice.

Punk Power Kit

Puff rukavi, dugi mantili, oksfordice sa platformom i ukosnice sa biserima bile su osnovni kit na Londonskoj nedelji mode. Kako bi postigla ovakav izgled iskombinuj crno-belu maxi haljinu sa karnerima, crnu jaknu ili kaput i glomaznu obuću. Ukoliko te nije strah odvažnijeg igleda, izgled upotpuni karminom u crvenoj boji.

Romantično buntovnički

Baletanke, nežne i elegatne, a potpuno u engleskom stilu… Ukoliko nisi fan ovakve obuće, kao što nisam ni ja, pogledaj kako možeš da ih nosiš u potpuno drugačijem fazonu i da izgledaš šik i edgy. Camel kaputi i mantili su još jedne sezone sa nama i polako, ali sigurno, počinju da dobijaju mesto večnog trenda. Bela haljina od tila, prošarana cvetnim motivima zadužena je za romantičan dodir u ovom stajlingu. Stilizovane dame sa britanskih ulica nisu se preterano trudile oko svojih frizura, već je sjaj bio u potpuno neobaveznim punđama.

Igra karnera

Košulja sa karnerima oko zglobova i oko vrata vratiće nas u ženstvenost 16. veka, a haljina od tvida, ili čak tvid komplet, daće ti moderni vibe. Crne dokolenice, bele cipele, kožna jakna ili mantil u kombinaciju sa opuštenom frizurom, upotpuniće tvoj stajling u londonsko-gotičkom stilu.

Comments