Jedna od najpopularnijih svetskih manekenki, Bella Hadid, u javnosti je poznata kao ljubitelj vintage mode i na njoj često imamo priliku da vidimo neke od retkih modnih komada. Tokom poslednjih godina svoj garderober je obogatila nizom autentičnih dizajnerskih komada, a njene outfite naprosto obožavamo. Umesto praćenja trendova, Bella je posvećena oživljavanju nekih stilova i trendova koji su već dugi niz godina u prošlosti, a baš ona je začetnica velikog broja modnih trendova na modernoj sceni i društvenim mrežama. Ovo su neki od najboljih vintage outfita Belle Hadid.

Korset majica koju imamo prilike da vidimo na njoj je jedan od najtraženijih komada iz kolekcije jesen/zima 1993. godine poznate kreatorke Viviene Westwood. Korset je dekorisan imitacijom slike Francois Boucher iz perioda rokokoa , a poznata manekenka ga je ukombinovala sa bež cargo pantalonama i kožnim čizmama kako bi postigla urbani look karakterističan za devedesete.

Svoj rođendan prošle godine proslavila je u ovoj fenomenalnoj haljini koja datira još iz perioda kada je John Galliano bio kreativni direktor modne kuće Dior. Ovaj upečatljiv komad senzualne siluete stilizovala je sa Chanel Caviar torbom i parom Paige Carmen čizama.

Na reviji brenda Jean Paul Gaultier početkom ove godine viđena je u jednom od njegpovih vintage komada koji dostižu astronomske cene na sajtovima za prodaju arhivskih komada, a to je ovaj izrezani teksas top. Odvažnu notu ovom outfitu daju i ostali komadi poput veoma retke šarene Hermes kape i Prada Boston torbe.

Comments