Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

1/2

Da, i mi imamo brojne predrasude o muškarcima, koje ne preispitujemo i ne razmišljamo o njima, a uglavnom se radi o nekim glupostima. Muški svet je svet muške energije, ali to ih ne čini vanzemaljcima, niti su zbog toga svi isti. Kao što postoje opšte muške (i ženske) karakteristike, koje opet nisu pravilo za sve muškarce i žene, tako postoje i smešne predrasude, koje bi valjalo da već jednom prevaziđemo.

Određene fizičke karakteristike ukazuju na veličinu penisa

Veliki nos, krupne šake i stopala, dugački udovi – govore o tome da muškarac ima i veliki penis. Ako na osnovu ovih karakteristika pokušavate da prepoznate nekog „obdarenog“ tipa, verovatno ćete se razočarati. Nije poznato odakle ova predrasuda, slična onoj da su riđokose vatrenije u krevetu od ostalih žena, ali radi se o zabludi.

colton duke 596699 unsplash 1 Najčešće zablude o muškarcima

Naučnici su napravili istraživanje upoređujući telesne mere više od tri hiljade muškaraca i nisu pronašli nikakve parametre koji bi potvrdili da je veličina nosa, stopala, šaka i dužina udova na bilo koji način povezana sa veličinom polnog organa. Telesne karakteristike se prenose genetskim putem i nema ni jedne koja ukazuje na oblik i veličinu penisa.

Ako se stalno briju, dlake rastu brže i gušće

Neki muškarci su dlakaviji od drugih, tako da im lice posle brijanja već do večeri više nije glatko, ali kad bi svakodnevno brijanje zaista podsticalo gustinu i brzinu rasta dlaka, oni sa retkim bradicama bi vrlo brzo mogli da uzgaje raskošne brade, a oni sa gustim i jakim bradama ne bi mogli da izađu na kraj sa dlakama, jer bi im stalno bile sve gušće i rasle sve brže.

View this post on Instagram

Current mood ☕ @mens_confidence

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

I ne, ćelavost nema veze sa viškom muških hormona i potencijom, nego je takođe nasledna. A kad bi ovo sa brijanjem bilo tačno, bilo bi dovoljno da muškarci počnu da briju glavu, da bi posle nekog vremena imali bujne i guste kose – i onda niko ne bi ni bio ćelav.

Editors choice