Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Najčešće zablude o muškarcima

Najčešće zablude o muškarcima

1/2

Da, i mi imamo brojne predrasude o muškarcima, koje ne preispitujemo i ne razmišljamo o njima, a uglavnom se radi o nekim glupostima. Muški svet je svet muške energije, ali to ih ne čini vanzemaljcima, niti su zbog toga svi isti. Kao što postoje opšte muške (i ženske) karakteristike, koje opet nisu pravilo za sve muškarce i žene, tako postoje i smešne predrasude, koje bi valjalo da već jednom prevaziđemo.

Određene fizičke karakteristike ukazuju na veličinu penisa

Veliki nos, krupne šake i stopala, dugački udovi – govore o tome da muškarac ima i veliki penis. Ako na osnovu ovih karakteristika pokušavate da prepoznate nekog „obdarenog“ tipa, verovatno ćete se razočarati. Nije poznato odakle ova predrasuda, slična onoj da su riđokose vatrenije u krevetu od ostalih žena, ali radi se o zabludi.

colton duke 596699 unsplash 1 Najčešće zablude o muškarcima

Naučnici su napravili istraživanje upoređujući telesne mere više od tri hiljade muškaraca i nisu pronašli nikakve parametre koji bi potvrdili da je veličina nosa, stopala, šaka i dužina udova na bilo koji način povezana sa veličinom polnog organa. Telesne karakteristike se prenose genetskim putem i nema ni jedne koja ukazuje na oblik i veličinu penisa.

Ako se stalno briju, dlake rastu brže i gušće

Neki muškarci su dlakaviji od drugih, tako da im lice posle brijanja već do večeri više nije glatko, ali kad bi svakodnevno brijanje zaista podsticalo gustinu i brzinu rasta dlaka, oni sa retkim bradicama bi vrlo brzo mogli da uzgaje raskošne brade, a oni sa gustim i jakim bradama ne bi mogli da izađu na kraj sa dlakama, jer bi im stalno bile sve gušće i rasle sve brže.

Current mood ☕ @mens_confidence

A post shared by Classy Gentleman (@classy.gentleman) on

I ne, ćelavost nema veze sa viškom muških hormona i potencijom, nego je takođe nasledna. A kad bi ovo sa brijanjem bilo tačno, bilo bi dovoljno da muškarci počnu da briju glavu, da bi posle nekog vremena imali bujne i guste kose – i onda niko ne bi ni bio ćelav.

Editors choice