WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/2

Nije lako održati vezu i brak, deliti život, prostor i vreme sa drugom osobom i sačuvati bliskost, čak i kad se par veoma voli, kad postoji i vernost i poverenje i zajednički interesi. Zajednički život postavlja prepreke na koje svaki par nailazi, a mnogi ne uspevaju da ih prevaziđu. Budite mudri i ozbiljno razmislite o ovim zapažanjima stručnjaka za veze i odnose – možda će vam pomoći da vidite zamke i da ne upadnete u njih.

Gledanje TV-a

Možda vam je televizor uključen, iako ga ne gledate, jer ste tako navikli, ali to je loša navika. Još je gore uspavljivati se uz televizor, odnosno, držati ga u spavaćoj sobi. Zajedničko gledanje filma je prijatno i romantično, ali navika “blejanja” uz TV dok vam se oči sklapaju, nije zdrava, a nije dobra ni za vaše odnose. Izbacite TV iz spavaće sobe. Uvedite zabranu upotrebe svih medija sat vremena pre spavanja – ako odlazite na spavanje sa mobilnim telefonima u rukama, to je možda još gore nego gledanje televizije. Neka taj sat bude vreme za vas dvoje – razgovarajte o tome kako ste proveli dan, podelite obaveze za sutra, grlite se i mazite, masirajte jedno drugo, vodite ljubav – radi se o tome da pažnju posvetite jedno drugom, a ne sadržajima koji nemaju veze sa vašom vezom.

Prestali ste da izlazite

Rutina radne nedelje je takva – dođete umorni s posla, možda radite i nešto dodatno kod kuće i premoreni ste. Uveče vam nije ni do maženja i seksa, a kamoli do spremanja i cimanja da negde idete. Ne dozvolite umoru i obavezama da vam oduzmu svu energiju – izađite negde zajedno, makar jednom nedeljno. Idite u obližnji kafić na piće, idite u poslastičarnicu, prošetajte kad je lepo vreme – provedite zajedno neko vreme van svoje kuće, van rutine, to će vam napuniti baterije. Ako imate dvorište, koristite ga za opuštanje i uživanje, pozovite prijatelje, idite u goste kad vas pozovu.

Prezauzetost poslom

Možda radite prekovremeno, jer ste ambiciozni, ili su takvi zahtevi posla i tako više zarađujete, ili paralelno radite još neke poslove van dnevnog radnog vremena – to je zahtevno i iscrpljujuće i pre ili kasnije tolika preokupiranost poslom rezultiraće zanemarivanjem partnera i njegovim nezadovoljstvom. Ako oboje tako živite – mnogo radite i malo se viđate – brzo ćete početi da se osećati kao cimeri, a ne kao partneri. Potrebno je da ustanovite vreme koje ćete provoditi zajedno i poklanjati jedno drugom punu pažnju, u svakom smislu. Ne želite da postanete stranci posle nekoliko godina takvog života.

Editors choice