Dosta se govorilo o Nedelji mode u Njujorku, te svemu onome što je tamo prikazano i što se dešavalo. Istina, imalo je dosta zanimljivih revija, događaja koji su “uzdrmali” javnost, a sada je vreme da se preselimo do Londona i Nedelje mode koja se amo odvija. Trendovi i nove kolekcije se predstavljaju i londonskoj publici, te tamošnjem modnom svetu, a za oko je svima zapalo to kako su se prisutni pojavljivali. Kao i uvek do sada, nemoguće je ne ispratiti street style koji je najzanimljiviji, a londonske kombinacije prikazuju jedinstvenost, “otkačenost” i veoma su interesantne.

Zašto baš koristim izraz “otkačenost” biće vam sasvim jasno kada vidite sve printove i modele odevnih komada koje su brojne dame ponele. Cvetovi su i dalje u trendu kada je garderoba u pitanju, što možete i videti po ovom dugom kaputu sa krupnim, crvenim ružama koji je ukombinovan uz crvene kraće ćizme sa širokom štiklom i crnom, vrećastom torbom.

Najinteresantnije Street Style kombinacije Nedelje mode u Londonu Najinteresantnije Street Style kombinacije Nedelje mode u Londonu Najinteresantnije Street Style kombinacije Nedelje mode u Londonu7 Najinteresantnije Street Style kombinacije Nedelje mode u Londonu
Comments