10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Viktor Savić

Ako niste odlepile za ovim glumcem posle serije “Mješoviti brak” ili filma “Šišanje”, sigurno niste odolele njegovom šarmu u filmu “Montevideo”. Kapiten tima, Milutinac, strog, ali pravičan, ponekad previše ozbiljan, ali neodoljivo simpatičan!

Mladi glumac, rođen je 1983., ali po noćnim klubovima ga nećete naći. To je zato što on ozbiljno shvata svoj posao i misli da on nikako ne sme da pati zbog neke lude i pijane noći. Uvek će se pre opredeliti za sport i to vožnju borda.

O porodici i deci još ne razmišlja i smatra da je danas mnogo lakše ući u ljubavnu vezu nego ranije, ali da su te veze mnogo besmislenije nego nego nekad. Zato žene, planirajte zimovanje, pa dok se spuštate stazom uverite ga da i dalje postoji prava ljubav.

Vanja Udovičić

Da li ste znale da je njegovo rođeno ime Franjo? Rođen je 1982., u znaku Device. 12. septembar – to su lepe Device, kaže naš astrolog, a mi se slažemo!

Najpoželjnije neženje Beograda Viktor Savić Vanja Udovičić Bojan Vasković 1 Najpoželjnije neženje Beograda: Viktor Savić, Vanja Udovičić, Bojan Vasković

Svi ga znamo kao sportistu, vaterpolistu, ali trenutno on obavlja funkciju ministra u Vladi Republike Srbije. Dok je bio sportista, mogli smo još i da vidimo gde pije kafu, sa kim je u vezi, šta radi u slobodno vreme. Međutim, sada je on jedan ozbiljan čovek na funkciji, te nema šale. Preporučujem vam da naučite sve zakone napamet, posebno one koje se tiču omladine i sporta! Podrazumeva se i da se bavite sportom naravno!

Nemojte samo da ga uhodite po parkingu Skupštine.

Editors choice