Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Kako da 40-te budu nove 20-te: Ako još uvek ne koristiš ovaj sastojak u nezi kože lica, bilo bi dobro da počneš!

Šta oni koji ispunjavaju život zelenom bojom rade bolje od ostalih?

Zašto je serija Sluškinjina priča toliko relevantna danas i kako pomaže ženama da se (iz)bore za svoja prava

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

Tri sporty chic načina da nosiš patike ovog proleća kao Nina Seničar

Fenomen veštačke inteligencije ili zašto smo zapravo fascinirani serijom Zapadni svet

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

Najpoželjnije neženje Beograda: Viktor Savić, Vanja Udovičić, Bojan Vasković

Najpoželjnije neženje Beograda: Viktor Savić, Vanja Udovičić, Bojan Vasković

1/2

Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Viktor Savić

Ako niste odlepile za ovim glumcem posle serije “Mješoviti brak” ili filma “Šišanje”, sigurno niste odolele njegovom šarmu u filmu “Montevideo”. Kapiten tima, Milutinac, strog, ali pravičan, ponekad previše ozbiljan, ali neodoljivo simpatičan!

Mladi glumac, rođen je 1983., ali po noćnim klubovima ga nećete naći. To je zato što on ozbiljno shvata svoj posao i misli da on nikako ne sme da pati zbog neke lude i pijane noći. Uvek će se pre opredeliti za sport i to vožnju borda.

O porodici i deci još ne razmišlja i smatra da je danas mnogo lakše ući u ljubavnu vezu nego ranije, ali da su te veze mnogo besmislenije nego nego nekad. Zato žene, planirajte zimovanje, pa dok se spuštate stazom uverite ga da i dalje postoji prava ljubav.

Vanja Udovičić

Da li ste znale da je njegovo rođeno ime Franjo? Rođen je 1982., u znaku Device. 12. septembar – to su lepe Device, kaže naš astrolog, a mi se slažemo!

Najpoželjnije neženje Beograda Viktor Savić Vanja Udovičić Bojan Vasković 1 Najpoželjnije neženje Beograda: Viktor Savić, Vanja Udovičić, Bojan Vasković

Svi ga znamo kao sportistu, vaterpolistu, ali trenutno on obavlja funkciju ministra u Vladi Republike Srbije. Dok je bio sportista, mogli smo još i da vidimo gde pije kafu, sa kim je u vezi, šta radi u slobodno vreme. Međutim, sada je on jedan ozbiljan čovek na funkciji, te nema šale. Preporučujem vam da naučite sve zakone napamet, posebno one koje se tiču omladine i sporta! Podrazumeva se i da se bavite sportom naravno!

Nemojte samo da ga uhodite po parkingu Skupštine.

Editors choice