Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Viktor Savić

Ako niste odlepile za ovim glumcem posle serije “Mješoviti brak” ili filma “Šišanje”, sigurno niste odolele njegovom šarmu u filmu “Montevideo”. Kapiten tima, Milutinac, strog, ali pravičan, ponekad previše ozbiljan, ali neodoljivo simpatičan!

Mladi glumac, rođen je 1983., ali po noćnim klubovima ga nećete naći. To je zato što on ozbiljno shvata svoj posao i misli da on nikako ne sme da pati zbog neke lude i pijane noći. Uvek će se pre opredeliti za sport i to vožnju borda.

O porodici i deci još ne razmišlja i smatra da je danas mnogo lakše ući u ljubavnu vezu nego ranije, ali da su te veze mnogo besmislenije nego nego nekad. Zato žene, planirajte zimovanje, pa dok se spuštate stazom uverite ga da i dalje postoji prava ljubav.

Vanja Udovičić

Da li ste znale da je njegovo rođeno ime Franjo? Rođen je 1982., u znaku Device. 12. septembar – to su lepe Device, kaže naš astrolog, a mi se slažemo!

Najpoželjnije neženje Beograda Viktor Savić Vanja Udovičić Bojan Vasković 1 Najpoželjnije neženje Beograda: Viktor Savić, Vanja Udovičić, Bojan Vasković

Svi ga znamo kao sportistu, vaterpolistu, ali trenutno on obavlja funkciju ministra u Vladi Republike Srbije. Dok je bio sportista, mogli smo još i da vidimo gde pije kafu, sa kim je u vezi, šta radi u slobodno vreme. Međutim, sada je on jedan ozbiljan čovek na funkciji, te nema šale. Preporučujem vam da naučite sve zakone napamet, posebno one koje se tiču omladine i sporta! Podrazumeva se i da se bavite sportom naravno!

Nemojte samo da ga uhodite po parkingu Skupštine.

Comments