Pretpostavljam da će mnogi zakolutati očima kada budu videli naslov teksta, ali morate priznati da vas  pomalo vuče da pročitate kada negde vidite njeno ime. Diva, naslednica, devojka od skandala, poznata je po mnogim imenima, i od nje definitivno može sve da se očekuje. Bavi se svim mogućim poslovima, počevši od pevanja i glume, pa sve do dizajniranja odeće, obuće, nakita …

paris hiltons my new bff season 2 promos 2 Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

Pre njenog velikog uspeha, reality-ja “The Simple Life”, za razliku od većine naslednika i naslednica, Paris je sa 18 godina zarađivala svoje pare, bavivši se modeling-om. Takođe, bila je plaćena za pojavljivanje i provod u noćnim klubovima. To se zove biti rođen pod srećnom zvezdom. Već tada paparazzi su počeli da je primećuju, i gledaju kao dobar materijal za njihov posao.

Krajem 2002.godine, konstantno je primala ponude za različite TV emisije, ali nijedna je nije privukla toliko koliko ju je privukao “The Simple Life”. Želela je da isproba nešto drugačije, zajedno sa svojom najboljom drugaricom Nikol Riči (Nicole Richie). Odigrale su ulogu “glupih plavuša”, što je i bio cilj ovog reality-ja. Emisija je bila veliki hit. Izgleda da je Amerika volela da ih gleda u tom izdanju.

the simple life 625x352desfdsfdf Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

Međutim, i pored velikog uspeha, u isto vreme dogodio se prvi veći skandal u porodici Hilton. Jedan od njenih bivših momaka, Rik Solomon (Rick Solomon), objavio je njihov privatni snimak na Internetu. Za samo nekoliko dana snimak se pojavio svuda na Internetu, a Paris je bila najtraženija osoba na Google-u. Taj period je predstavljao pakao za nju, i poželela je da se više nikad ne vrati u Ameriku.

Paris je postajala sve više popularna. Izgleda da joj je snimak kao i reality, dosta pomogao, jer je to tek bio početak njene karijere u Holivudu. Ipak, bila je izložena mnogim negativnim komentarima, kao što je i uvek bila, ali su je ljudi često kritikovali bez razloga. Broj “hejtera” je sve više rastao, ali ih je ona u potpunosti ignorisala. Svi oni bili su samo inspiracija da napiše svoju prvu knjigu “Ispovesti jedne naslednice” (“Confessions of an Heiress”).

confessions of an heiress1 Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

2005.godine izašao je jedan od njenih najpoznatijih filmova “Kuća od voska” (“House of Wax”). Film je bio poprilično uspešan, i u prvoj nedelji napravio je 12, 000 000 dolara. U avgustu 2006.godine, izašao je njen veliki album koji je sadržao dosta pevljivih melodija, poput “Stars Are Blind”, “Turn It Up” i “Jealousy”

paris hilton stars are blind1 Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

2008. godine, jos jedan reality – “Paris Hilton’s My New BFF”, četrnaest učesnika koji se takmiče za prijateljstvo medijske senzacije. Iskreno, ideja mi se ne dopada, ali s obzirom da je to uradila Paris, gledanost je i ovog puta bila na zavidnom nivou. Poslednja sezona ovog reality-ja izašla je ove godine, a destinacija je bila Dubai.

Ali Paris nije tu stala. U saradnji sa američkim kanalom “Oxygen”, naslednica imperije Hilton pokrenula je novi reality “World according to Paris”, koji će pratiti njen svakodnevni život. Prva epizoda je emitovana 1.juna, a najzanimljiviji deo epizode bilo je kupanje holivudske zvezde, koja je dozvolila kamerama da uđu u kupatilo.

Paris+Hilton+My+New+BFF+Season+2+Press+Conference+CFV7mCWWEAwldf Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

Pošto najslađe ide za kraj, na redu je “Paris Hilton moda”. Devojka od stila, koja će dobro da izgleda i u vreći. Ako je nešto sigurno, to je da po pitanju mode Paris nema baš nijednu zamerku. Oduvek je želela da radi kampanju za Guess, što je i ostvarila 2009.godine. Svoju prvu modnu liniju pokrenula je 2007. godine u Los Anđelesu. Želela je da stvori kolekciju koja će predstavljati njen stil, modu i ukus za fanove. Vodi računa da odeća koju kreira bude jedinstvena i udobna, ali i pristupačna.

paris hilton guess44 Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

Njena poruka je uvek bila da napornim radom u životu možete sve da postignete. Sve što je potrebno jeste da verujete. I ona je to dokazala svojim velikim dostignućima. Želela je da napravi svoj novac i izgradi svoju imperiju kao što je to uradio njen pradeda, Konrad Hilton (Conrad Hilton). Verovatno joj je to urođeno.

dama Najpoznatija naslednica: Paris Hilton

Neki smatraju da nema talenta, da je glupa, da bi bez prezimena Hilton i ogromne količine novca bila niko i ništa. Pljuju je zato što njen pas nosi firmirane stvari i dijamantsku ogrlicu … ali šta je tu loše? Devojka je jednostavno rođena da troši i da bude zvezda.


Đina Lukić je učenica srednje turističke škole koja modu shvata previše ozbiljno i na nju gleda kao na način života. Obožava šoping i izlaske, a čovek koji je inspiriše je Karl Lagerfeld. Fashion fades, style is eternal.

Comments