Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Odmah na početku da se ogradimo – ne govorimo o filmovima za odrasle, onim filmovima koji se kriju na onim kanalima koji su zaključani i slično. Ovde “najseksi” podrazumeva mnogo više od plasiranja sadržaja za puko zadovoljavanje fizičkog dela nas, ovde najseksi podrazumeva i onaj deo koji nas zadovoljava i na psihičkom, odnosno umnom nivou. 

Hajde da se ne lažemo. Volimo da vidimo strast, volimo da vidimo varnice između glavnih glumaca, seksipil kojim zrače, umetnost pokreta, savršenstvo glume, ludačku ljubav, pa zašto da ne i ludački seksualni odnos, zabranjenu ljubav, nemoguću ljubav, strast prema životu, prema ljubavi, prema drugima, prema poslu, strast prema strasti i zbog strasti. 

Zato vam predstavljamo filmove koje definitivno možemo da opišemo kao najseksi svih vremena. Ako ih niste pogledali, napravite listu onih najprimamljivijih. Neki i nisu loši za pravu inspiraciju i fantaziranje. Znate već o čemu govorimo:

Endings, Beginnings 

Jedno sveže ostvarenje, koje je izašlo u februaru ove godine. Tridesetogodišnja žena, dva muškarca, ljubavni problemi, tajne, preokreti, zapleti. Uzbudljivo, seksi i senzualno:

After

Ljubav i strast između dvoje mladih studenata. Mračne tajne koje prate vezu i naravno komplikovan odnos, protkan brojim seksualnim momentima. Vredi pogledati:

Disobedience 

Dve žene spajaju nesrećne okolnosti. Nekadašnje najbolje drugarice sada postaju usmerne jedna na drugu i u njima se budi neverovatna želja. Zabranjena ljubav i nekontrolisana strast između dve žene dovešće do mnogobrojnih problema sa okolinom, a pre svega sa porodicom.

Gloria 

Za ljubav i strast nikada nije kasno. Ovaj film prikazuje da kriza srednjih godina može da se pretvori u pravi procvat i na neki način ponovno rađanje. Sve zavisi od naših odluka i naše percepcije.

Chloe 

Erotični vajb, ljubavni trougao, ali krajnje čudan. Naime, glavna glumica sumnja da je njen suprug vara i zato nagovara jednu devojku da ga zavde. Stvari se naravno otimaju kontroli i dolazimo do sasvim neočekivane situacije iz koje ne možemo ni da zamislimo šta će proizaći:

In the Cut 

Erotični triler, koji spaja na izgled nespojive ljude. Intrige, ubistvo, strast, ljubav, strah, sumnja.. Sve u jednom.

The lost boys 

Seksi sage sa vampirima postojale su i mnogo pre Twilight-a. Ovaj film datira iz 1987. godine i zato je još zanimljivije pogledati ga upravo sada, sa svim “predznanjem” koje imamo o vampirima. Može se reći da je ovaj film nešto između horora i komedije, i možda te to baš zainteresuje da ga pogledaš.

She’s gotta have it 

Nola nije uverena da će sreću pronaći pored jednog muškarca. Nola se sastaja u isto vreme sa trojicom. Već sada nas zanima šta sve tu može da se zbije. Inače, remake postoji na Neflixu i to u vidu serije.

Editors choice