Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Call me by your name 

Italijansko leto i strastvena ljubav između dva muškarca. Posle romanse ništa više nije isto, što je sasvim i normalno.

Something new 

I u ovom filmu imamo ljubavni trougao, ali se sasvim razlikuje od svih filmova na koje ste navikli. Glavna glumica će morati da izabere između dva muškarca. Jedan je čovek njenih snova, a drugi nešto sasvim posebno. Izbor je samo njen.

The reader 

Vrlo mračan film, kroz koji se naravno provlači i seksualnost. Tinejdžer se zaljubljuje u stariju ženu, opčinjen je njome, njihova veza nije baš veza na koju smo navikli. Međutim, žena nakon određenog vremena nestaje, a ono što će otkriti o njoj nije mala stvar i zapravo će učiniti da se apsolutno iznenadite!

In the Realm of the Seanses 

Japan, 1930. godina i destruktivna afera između dve osobe. Ovo je defintivno jedan od najseksi filmova. I ono što će vas posebno intrigirati jeste činjenica da su neke scene seksa u ovom filmu zapravo stvare.

Desert Hearts 

Prijateljstvo koje nastaje između dve žene tokom njihovog odmora, preti da se pretvori u nešto više, nešto neobjašnjivo i prilično senzualno.

Young and Beautiful 

Seksualno buđenje, strasti koje je gotovo nemoguće zaustaviti u mladosti, jednu mladu devojku vode na jedan sasvim drugačiji životni put. Nakon što je izgubila nevinost, krenula je da istražuje svoju seksualnost i to kao prostitutka. I sve je to ono što nju ispunjava, međutim dolazi do jednog momenta koji menja sve.

A Royal Affair 

Film nas vodi u 18. vek. Matilda iz Velike Britanije mora da se uda za danskog kralja, koji je inače psihički bolestan. Strasti se bude kada u priču ulazi doktor koji je doveden da bi brinuo o kralju. Između Matilde i doktora rađa se ljubav i naravno strasna afera.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices/

Jelena 

Editors choice