Call me by your name 

Italijansko leto i strastvena ljubav između dva muškarca. Posle romanse ništa više nije isto, što je sasvim i normalno.

Something new 

I u ovom filmu imamo ljubavni trougao, ali se sasvim razlikuje od svih filmova na koje ste navikli. Glavna glumica će morati da izabere između dva muškarca. Jedan je čovek njenih snova, a drugi nešto sasvim posebno. Izbor je samo njen.

The reader 

Vrlo mračan film, kroz koji se naravno provlači i seksualnost. Tinejdžer se zaljubljuje u stariju ženu, opčinjen je njome, njihova veza nije baš veza na koju smo navikli. Međutim, žena nakon određenog vremena nestaje, a ono što će otkriti o njoj nije mala stvar i zapravo će učiniti da se apsolutno iznenadite!

In the Realm of the Seanses 

Japan, 1930. godina i destruktivna afera između dve osobe. Ovo je defintivno jedan od najseksi filmova. I ono što će vas posebno intrigirati jeste činjenica da su neke scene seksa u ovom filmu zapravo stvare.

Desert Hearts 

Prijateljstvo koje nastaje između dve žene tokom njihovog odmora, preti da se pretvori u nešto više, nešto neobjašnjivo i prilično senzualno.

Young and Beautiful 

Seksualno buđenje, strasti koje je gotovo nemoguće zaustaviti u mladosti, jednu mladu devojku vode na jedan sasvim drugačiji životni put. Nakon što je izgubila nevinost, krenula je da istražuje svoju seksualnost i to kao prostitutka. I sve je to ono što nju ispunjava, međutim dolazi do jednog momenta koji menja sve.

A Royal Affair 

Film nas vodi u 18. vek. Matilda iz Velike Britanije mora da se uda za danskog kralja, koji je inače psihički bolestan. Strasti se bude kada u priču ulazi doktor koji je doveden da bi brinuo o kralju. Između Matilde i doktora rađa se ljubav i naravno strasna afera.

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices/

Jelena 

Comments