Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Svi volimo parodije, jer kada su dobro urađene dovedu nas do smeha do suza, zar ne? Najviše se čekaju parodije koje su urađene na neki video spot svetske zvezde. Već godinama postoje Youtube kanali koji se isključivo bave samo snimanjem parodije, koje nekad budu gledanije i posećenije više od samog originala, međutim, polako glavnu ulogu u stvaranju istih preuzima i Instagram.

Već neko vreme, ljudi na Instagramu svakodnevno po “dozu” smeha odlaze na profil @celestebarber koji objavljuje fotografije obične žene koja se slika u pozama i garderobi koja podseća na izdanja poznatih. Naravno, sve ne bi bilo tako smešno i zanimljivo, da novonastale fotografije u stvari ne ismevaju i parodiraju svetske zvezde. Ovaj profil se polako približava milionitom pratiocu, a ne sumnjamo da će ih u budućnosti imati mnogo više. No, hajde da pogledamo i vidimo koga sve to možemo videti i u kakvim situacijama, od poznatih ličnosti.

Ovih dana se mnogo pričalo o mladom pevaču, Džastinu Biberu, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju u boksericama, sa rukom na međunožju. A, onda je stigla i parodija, odnosno, kako to izgleda kada se žena slika sa istom namerom u donjem vešu.

Često parodirana je svakako i najpopularnija starleta, Kim Kardašijan. Poslednje što je objavljeno jeste smešna verzija njene fotografije koju je postavila kao najavu jednog novo, još uvek tajnog projekta, ali postoje i fotografije sa porodicom, kao i mnoge druge, pa se može zaključiti da im Kardašijanova daje često inspiraciju i da je veoma pogodna za parodiranje.

Editors choice