Hot topics

Kako je protekao Philips Hairstyle Makeover + 3 frizure koje i ti možeš da isprobaš!

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

Male stvari koje možeš da uradiš danas – za bolje sutra!

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

1/3

Svi volimo parodije, jer kada su dobro urađene dovedu nas do smeha do suza, zar ne? Najviše se čekaju parodije koje su urađene na neki video spot svetske zvezde. Već godinama postoje Youtube kanali koji se isključivo bave samo snimanjem parodije, koje nekad budu gledanije i posećenije više od samog originala, međutim, polako glavnu ulogu u stvaranju istih preuzima i Instagram.

Već neko vreme, ljudi na Instagramu svakodnevno po “dozu” smeha odlaze na profil @celestebarber koji objavljuje fotografije obične žene koja se slika u pozama i garderobi koja podseća na izdanja poznatih. Naravno, sve ne bi bilo tako smešno i zanimljivo, da novonastale fotografije u stvari ne ismevaju i parodiraju svetske zvezde. Ovaj profil se polako približava milionitom pratiocu, a ne sumnjamo da će ih u budućnosti imati mnogo više. No, hajde da pogledamo i vidimo koga sve to možemo videti i u kakvim situacijama, od poznatih ličnosti.

Ovih dana se mnogo pričalo o mladom pevaču, Džastinu Biberu, koji je na svom Instagram profilu objavio fotografiju u boksericama, sa rukom na međunožju. A, onda je stigla i parodija, odnosno, kako to izgleda kada se žena slika sa istom namerom u donjem vešu.

Često parodirana je svakako i najpopularnija starleta, Kim Kardašijan. Poslednje što je objavljeno jeste smešna verzija njene fotografije koju je postavila kao najavu jednog novo, još uvek tajnog projekta, ali postoje i fotografije sa porodicom, kao i mnoge druge, pa se može zaključiti da im Kardašijanova daje često inspiraciju i da je veoma pogodna za parodiranje.

Editors choice