Sezona Škorpije je poprilično uzbudljiv period; to je jedino vreme u godini koje uključuje kreativne kostime i dekoraciju, horor filmove, cozy odevne kombinacije i preplavljujuće emocije koje su karakteristične za pretpraznični period.

Kad Sunce prolazi kroz ovaj fiksni vodeni znak, površni interesi postaju duboki, a stupanje u nove ljubavne odnose i odlasci na dejtove prestaju da budu zastrašujući, već postaju romantični i uzbudljivi. Tokom ovog perioda, niko nije imun na snažnu i intenzivnu atmosferu, a najsrećniji horoskopski znaci u novembru posebno mogu da očekuju nove uspomene i radosne i avanturističke trenutke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Audrey Afonso (@audreyafs)

Škorpija je znak kojim upravljaju Mars i Pluton, a pre svega – pokreće je strast i senzualnost. Iako ovaj vodeni znak često dobija “lošu” reputaciju, datumi od 23. oktobra do 21. novembra su najpovoljniji za ostvarivanje vaših najdubljih višegodišnjih želja. Nasuprot sezoni Vage koja je izazivala osećaj rasutosti i nepažnje, očekujte da ćete se u novembru osećati fokusirano i nepokolebljivo motivisano – posebno ako ste jedan od fiksnih znakova.

U nastavku pogledajte koja 4 znaka će se ovog meseca najlakše usredsrediti i ostvariti svoje planove i ciljeve.

Najsrećniji horoskopski znaci u novembru 2023.

Bik

Ovog meseca, Bikovi će biti u kontaktu sa svojim najdubljim osećanjima, posebno kada je reč o njihovim ljubavnim vezama. Dok Sunce prolazi kroz sedmu kuću posvećenu odnosima, Bikovi će naročito baviti intimnim vezama koje postoje između njih i njima bliskih ljudi. Iako pripadnici zemljanog znaka nisu navikli na ovakve “simptome”, te neskvakidašnja energija možda ide protiv njihovih uobičajenih ponašanja – istovremeno im pruža dubinu za kojom žude u svom ljubavnom životu. Možda ćete otkriti da ste se zaljubili u posebnu osobu (kao i da su vam simpatije uzvraćene) ili ćete jednostavno malo više uživati u društvenom životu. Ništa u vezi sa ovim mesecom neće biti površno, pa očekujte da će vaši susreti biti prilično intenzivni (ali tajno i neočigledno, baš onako kako vi volite).

Lav

Dok Sunce prolazi kroz vašu četvrtu kuću, Lavovi će zameniti svoje tipično druželjubivo i živahno ponašanje dubokom unutrašnjom introspekcijom i kvalitetnim vremenom provedenim sa sobom. Pripadnici vatrenog znaka će težiti emotivno stabilnom, mirnom i nepromenljivom okruženju (za promenu). Kako sezona Škorpije bude odmicala, njihova želja za privatnošću i unutrašnji mir postaće glavni prioritet. Možda će se fokusirati na svoje porodične odnose ili istraživanje porodičnog porekla. Lavovi će imati potrebu da se okruže ljudima kojima mogu da veruju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mao.ge (@mao.ge)

Škorpija

Kako njihova sezona bude odmicala, postajaće sve svesniji svog identiteta, važnih vrednosti, pa čak i svoje životne svrhe. Iako nisu najveći ljubitelji očigledne i napadne pažnje, dobijaće više iskrenih priznanja nego obično, a njihova strast i istrajnost doći će do izražaja (i biće nagrađena). Ustremiće se na ostvarenje svojih ključnih ciljeva, a postignuti uspesi mogu da privuku pažnju velikog broja ljudi. Ipak, uprkos tome, pripadnici vodenog znaka ostaće nepromenjeni (kao i obično) i dosledni svojim principima. Škorpije će same sebi biti glavna briga ovog meseca, te zato treba da se potrude da se ne izgube previše u dubinama svog uma, kao i da stave akcenat na svoj wellness.

Vodolija

Sezona Škorpije osvetliće trenutne karijerne ciljeve i profesionalna nastojanja Vodolija. Tokom novembra mogu da se nađu usmereni i potpuno fokusirani na novu ulogu na poslu ili novi karijerni poduhvat oko koga su beskrajno strastveni. Takođe, njihova okolina će napokon uvideti i verbalno pohvaliti naporan rad i trud pripadnika ovog vazdušnog znaka. Iako obično preferiraju da svoj uspeh slave iza scene u uskom krugu bliskih ljudi, ova sezona će ih podstaći da više govore o svojim postignućima – kako karijerno, tako i u privatnom životu. Za promenu, Vodolije treba da prihvate komplimente svojih prijatelja i kolega i dozvole im da ih slave. Skromnost može da bude divna osobina, ali ne po cenu gašenja sopstvenog svetla.

Pročitajte i ovo: Vodič za Škorpije 2023: Šta da čitate, gledate i oblačite

Naslovna fotografija: pinterest.com

Milica Nešić

Comments